Лайфстайл

Най-огромният и точен есенен ХОРОСКОП

  20.10.2017 12:26             
Най-огромният и точен есенен ХОРОСКОП

Ако се чудите какви неща ви е подготвила съдбата за есента, то погледнете този огромен и пълен есенен хороскоп. Ето за какво трябва да се готвите:

Есенен хороскоп Овен

Ако сте родени под знака на Овен неприятностите ви с пари през есента ще се дължат на факта, че нямате достатъчно приходи и постъпления. Проблема ще е в неправилното изразходване на ресурсите ви, както и в неумението ви да подредите правилно приоритетите си. Сега ще възникнат позабравени или отложени от вас финансови задължения, които ще трябва да платите сега на всяка цена. През есента едно ново приятелство ще ви зареди с положителна енергия. Ще се увеличи желанието ви да промените начина си на живот, целите или заниманията си. В повечето случаи това ще бъде човек от друго населено място, от друга националност или религия. През тези три месеца (септември, октомври и ноември) ше успеете да постигнете личен успех свързан със старо ваше желание. Най-вероятно това ще се дължи на факта, че ще приемете мъдрия съвет на приятел. През есента ще ви разстрои една неприятна новина или събитие свързано с жена, която е ваша роднина или ваша съседка. Мъжете родени под знака на Овен да не занемаряват дребните битови ремонти в дома си. Избягвайте употребата на повредени електрически уреди и друга техника. Отвъдното, което ще бъде послание за едно предстоящо важно събитие в дома ви.

Есенен хороскоп Телец

Ако сте родени под знака на Телец през тази есен ще имате твърде нереални очаквания за реализацията на ваши желания или планове. През тези три месеца (септември, октомври и ноември) неискреността на човек от кръга ви приятели или познати ще ви нарани много. Въпреки че много добре знаете, каква личност е в действителност. Ще изживеете тъга или притеснение около жена, която най-вероятно е ваша родственица. През тази есен очаквайте повече ангажименти или важно събитие около мъж от семейството. През този сезон ще възникне конфликт, който може да ви постави в деликатна ситуация или да ви предизвика към вземане на решение за промяна. Ще следите едно важно събитие в живота на човек, с когото имате професионални контакти. През есента ще очаквате развитието на една лицемерна или користна игра, която ваш приятел е започнал. Вие няма да сте преки участници в нея, но ще дадете някои добри съвети, които едва ли ще бъдат чути. Ще възникнат трудни отношения при брачни или интимни партньори с по-голяма разлика във възрастта. Есента ще бъде неблагоприятно време за съдебно или юридическо дело.

Есенен хороскоп Близнаци

През есента представителите на знака Близнаци могат да очакват всякакви изненади свързани с бебе или дете. Може да ви изненада новина свързана с неочаквана бременност или с раждането на дете. Важни събития ще настъпят и в живота на ваше собствено дете, ако имате такова През тези три месеца (Септември, Октомври и Ноември) ще ви се наложи да се погрижите макар и за кратко за собственото си или на близък човек здраве. През този период на годината ще възникнат различни по характер грижи около ваш роднина или брачен партньор. През есента ще разберете, че една ваша загуба през годината от миналата есен насам, съвсем не е била случайна. Сега именно поради този факт, че не сте се ангажирали тогава, ще ви се даде сега по-добър шанс. Ще разберете, че сега имате много по- добър късмет. Това, което тогава сте смятали за загуба или провал, всъщност е било точно обратното. През есента планирате или се подготвяте за пътуване в края на годината. Тя може да е такава, която има връзка с празниците в края на декември или поради друга важна причина. Някои представители на зодиакалния знак Близнаци през есента ще напуснат дома си или ще се преместят в друг град или държава.

Есенен хороскоп Рак

Ако сте родени под знака на Рак тази есен ви очакват много работа, различни делови разговори, отношения или предложение за работа. Интересно развитие в образованието, кариерата или бизнеса ще има за човек от вашето семейство или от кръга ви близки родственици. Мнозина от вас ще запомнят тази есен с годеж или сватба, свързана с човек от професионалния ви или бизнес кръг. През тези три месеца (септември, октомври и ноември) ви предстои да направите покупка за дома. Сега може да се ангажирате с ремонт или с преместване. Може да очаквате приятна изненада в дома си от човек, който в момента живее или работи в друго населено място. През есента ще преминете през един стрес или труден момент, свързан с важно, почти съдбовно за вас решение. С наближаването края на годината ще сте по-нетърпеливи и ще искате конкретни резултати и действия в живота си. Затова сега ще бъдете максимално активни и амбициозни. Напълно възможно е да постигнете финансов успех, да получите неочаквани пари. Есента ще бъде благоприятно за вас време за разрешаване на една сложна или деликатна финансова ситуация.

Есенен хороскоп Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през есента ще ви зарадват пари, които ще получите по някакъв начин чрез жена. Вероятно тя е ваша роднина, делови партньор, клиент и др. Отлагането на едно събиране през есента или неочакваното ви отсъствие от него ще е по-лични или семейни причини. През този сезон може да сте съпричастни към събитие свързано с кражба или инцидент в дома на ваши приятели, съседи или роднини. През тези три месеца (септември, октомври и ноември) ще имате благоприятно време за любов. Тя може да ви "навести" на място или с човек, за когото не сте имали предварителни очаквания и планове. През есента ви предстои уреждането на важен документ, с който ще срещнете известни затруднения или усложнения. Възможно е той да бъде важен за разрешаването на някакви неприятности. Очаквайте новини свързани със неприятност и проблем в града или селото където живеете. Те определено касаят и вас самите по някаква причина. Есента ще е много успешна във финансов план за жените Лъв. Нещата по-скоро ще се случват по неведоми за вас пътища, а не заради активност или натиск.

Есенен хороскоп Дева

Ако сте родени под знака на Дева тази есен може да очаквате непредвидени събития свързани с хора от професионалния ви кръг. Най-вероятно те ще ви намерят неподготвени. Те ще внесат някакво объркване в плановете ви. За съжаление емоционално те ще ви създадат напрежение и дискомфорт. Сега е възможно да преживеете тъга или съжаление поради тяхното напускане или преместване. Възможни са събития свързани със загуба на клиенти, приключване на договор или с нов ангажимент. През есента избягвайте да харчите средства или да правите планове за покупки или инвестиции. Сега очаквани от вас или обещани пари ще се забавят във времето. Може да се окаже, че самите вие сте виновни за едно затруднение свързано с пари. Важна роля в живота ви през есента ще изиграе мъж, с когото имате професионални отношения или обща обществена, политическа работа. Очаквайте появата на нови хора на работното ви място. Също така са възможни нови клиенти или бизнес партньори. Избягвайте излишни разговори със съседи, тъй като поради някаква причина те ще проявят излишно любопитство за домашните ви дела и отношения. Есента вещае за несемейните мъже Дева нова любов, флирт или интимна авантюра.

Есенен хороскоп Везни

Ако сте родени под знака на Везни през есента преди всичко ще имате да разрешавате битови или имотни проблеми и ангажименти. Те може да имат връзка с ремонти, преместване или устройване в нов дом и др. Ще възникне временно притеснение около материален въпрос, който ще имате да разрешавате с човек от кръга ви роднини. През тези три месеца (септември, октомври и ноември) избягвайте да давате вещите си или имуществото си за ползване от други хора, освен ако това няма особено значение за вас. Ще получите неочаквана новина, свързана със събитие което ще се развие много бързо. Едва ли вие или някой от вас ще има възможност да въздейства за неговото разрешаване или да наложи контрол върху него. Има голяма вероятност за загуба на малка сума пари. Също така може да похарчите пари за нещо, което ще се окаже ненужно, некачествено, неизползваемо. Тези от вас, които са ангажирани със съдебно дело ще обмислят неговото задържане или отказ за даден период от време. Ще разитате на по-благоприятно за вас време или на появата на нови обстоятелства във ваша полза. През есента може да се откажете от една планирана промяна в личен или професионален план. Ще осъзнаете, че времето сега не е подходящо за нея. Ще получите подарък, който не сте очаквали или който ще ви зарадва особено поради неговата емоционална стойност.

Есенен хороскоп Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през есента ще вложите много енергия и време за да разрешите различни по характер проблеми и неприятности в семейството си. Важна роля във вашите действия и решения ще изиграе човек от кръга ви роднини, който може да живее надалеч от вас. Неприятностите в брака през тази есен, могат да се задълбочат, ако не се постигнат някои компромиси. Очаквайте събиране по много важен повод свързано с човек от кръга ви близки родственици. През есента ще имате среща с нови или непознати хора, които ще внесат нови и важни за вас емоции и надежди в личен или в професионален план. Вие ще получите пари благодарение действията, решенията или щедростта на мъж. През този сезон е възможна неочаквана печалба, по-високо заплащане или допълнителен доход, бонус. Сега на мнозина от вас ще им се наложи да помогнат на роднина в един труден момент. Не е задължително помощта да е финансова, но действията ви сега ще са много важни. Неочакваните събития през есента под някаква форма ще бъдат свързани с пари. Мъжете Скорпион могат да очакват приятна изненада свързана с пари.

Есенен хороскоп Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец през есента интересните и важни за вас новини ще дойдат чрез момиче или жена, която вероятно е роднина или близка на семейството ви. През есента може да очаквате едно важно за вас пътуване. Може да получите шанс за пътуване, като покана, награда и др. През тези три месеца (септември, октомври и ноември) мнозина ще получат предложение или покана от далеч за гостуване, за работа, преместване и др. През есента може да ви зарадва събитие свързано с нова кола или нов имот, извън населеното място където живеете. Ще имате причина да сте по-близки с дъщеря или жена, която е ваша роднина поради събитие от особено значение в живота и на двете ви. През есента избягвайте прояви на ревност породени от действията, коментарите или интригите на жена. Този сезон може да ви изненада с новина свързана с раждане на момиче. Много жени Стрелец ще разберат за бъдещо майчинство. През този сезон ще има по-голяма емоционална нестабилност при жените. Така е винаги когато сте в очакване да ви се случи нещо хубаво. Постарайте се да има повече мир и спокойствие в душата и в ежедневието ви като цяло.

Есенен хороскоп Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог есента ще намери своите пътища да ви изненада с най-различни новини или събития. В повечето случаи те ще ви донесат нови възможности и късмет, като шанс за постигане на важна за вас цел. Успехите сега не бива да ви подвеждат, че винаги ще бъде така... Ценете това, което ви се дава и го пазете! През есента очаквайте пари, възможности за по-високи или допълнителни доходи. Пари в дома ви или чрез работата ви могат да дойдат благодарение и действията на хора, с които се познавате от дълго време. Разбира се, не всичко тази есен ще е идеално. Ще има една определена личност, която ще провокира търпението ви със своите задкулисни действия спрямо вас. През този сезон ще възникне здравословен проблем свързан с роднина или приятел, който ще има нужда от вашата помощ. Жените Козирог може да опитат своя късмет в лотария или друга игра в границите на разумното. Мъжете Козирог ще имат странни сънища, понякога повтарящи едно и също събитие или свързани с един и същи човек.

Есенен хороскоп Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през есента ще възникнат някои тревоги, притеснения, вероятно свързани с по-сериозни грижи около мъж. Разбира се, той вероятно ще е ваш роднина или роднина от страна на брачния ви партньор. Есента ще изиска внимание и грижи около деца или внуци, които не живеят с вас в момента. Погрижете се да знаете повече за тяхната работа, образование, приятели или занимания. Сега има голяма вероятност да се разкрие една истина със закъснение, което да постави вас или човек от семейството ви в деликатно, неприятно положение. Мнозина ще изживеят прибързана уплаха или притеснение свързано с бременност или бъдещо майчинство. През есента ви предстои събиране свързано с мъж или важно събитие в неговия живот. Сега може да ви се наложи да бъдете свидетел или да окажете друга важна помощ на някой (приятел или роднина), който ще е ангажиран със съдебно дело. Предстоят ви няколко важни разговори и срещи през есента, които ще определят плановете ви за 2018. При мъжете Водолей ще възникне затруднение в общуването и в съвместната работа с мъже.

Есенен хороскоп Риби

Ако сте родени под знака на Риби през есента интересно развитие в професионален план могат да имат тези от вас, чиято работа е свързана с жени. Бъдете отворени за всякакви нови предложения и възможности. Понякога бъдете по- активни и нагаждащи се според промените, които ще възникнат. През тази есен вие може да постигнете много и дано не изпуснете своите шансове. Вероятна е появата на нова жена в професионалния ви или бизнес кръг. През есента може да вземете решения в семейството ви свързани с освобождаване от ненужни вещи, имущество или имот. Едно такова решение ще е свързано със семейния ви бюджет и желанието ви да намалите разходите си. В някои случаи през този сезон може да започнете или да приключите подялба на семейно имущество. За мъжете Риби през есента ще възникне възможност за пътуване по семейни или романтични причини. Може обаче да го запомните с един неприятен конфликт или сцена на ревност. Сега е много вероятен един конфликт с брачен или интимен партньор, който ще има връзка с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място. Очаквайте през тези три месеца (септември, октомври и ноември) успех на дъщеря или друга млада жена (момиче) с нейното образование или кариера. 

Blitz.bg