Спорт

Ясни са съдиите на Ботев и Монтана във Втора лига, U19 и U17

  19.10.2017 11:25             
Ясни са съдиите на Ботев и Монтана във Втора лига, U19 и U17

Георги Иванов ще ръководи двубоя от 12-ия кръг на Втора лига между Лудогорец II и Ботев /Враца/. Мачът в Разград е в събота от 16 ч. В него на главния съдия /на снимката в средата/ ще помагат Костадин Тановчев и Кирил Чакъров. За четвърти рефер е определен Димитър Михайлов, а Камен Алексиев ще наблюдава действията на бригадата.

В петък от 17 ч. Монтана гостува на Созопол. С наряд за срещата са Петър Доровски, Иво Колев, Петър Рангелов, Рюстем Карагарен и Райчо Райчев.

В неделя предстоят двубоите и от 12-ия кръг в U19. От 15 ч. Локомотив /Пд/ приема Ботев /Вр/, а Славия е домакин на Монтана. В бригадата за сблъсъка в Пловдив са Георги Иванов, Владимир Хубенов и Янко Чакъров, а в тази за мача в столицата - Иво Андреев, Петър Петров и Марин Бонев.

Също от 15 ч. на 22 октомври Монтана посреща Септември в XI кръг на U17. За двубоя са назначени Мирослав Михайлов, Пламен Хинков и Ивайло Петров. Рефери от Монтана пък ще пътуват за сблъсъка между Сокол /Марково/ и Дунав /Русе/, който е по същото време. На Николай Малджански ще помагат Даниел Цолов и Николай Михайлов.