Лайфстайл

Победителят от „Гласът на България“ Радко премръзна в ледена вода и...

  17.10.2017 11:40             
Победителят от „Гласът на България“ Радко премръзна в ледена вода и...

Победителят в четвъртия сезон на „Гласът на България“ Радко Петков е мръзнал с часове в ледена вода близо до София. Талантливото момче, което спечели златния медал в най-голямото музикално шоу у нас и голямата награда от 50 000 лева, е стоял близо 3 часа в езеро в един от най-студените дни преди две седмици заради снимките на първото си парче – „Ябълката на раздора“.

Макар да се е увивал в найлони, за да не прогизне съвсем, Радко все пак е усетил какво значи да снимаш на терен с голям екип и да нямаш право да мърдаш. Той обаче е бил повече от щастлив, макар и зъзнещ, защото е сбъднал голямата си мечта – собствен хит.

Режисьорът на клипа Павлин Иванов – Bashmotion е останал доста впечатлен от младежа от Троян. Според него Радко е истински професионалист с много добро присъствие пред камера. „Направих му дори комплимент, че за първи път чувам изпълнител да пее толкова добре песента си на живо, пред камерата”, категоричен е режисьорът.

Само няколко месеца след финала на „Гласът на България“ три талантливи момчета - победителят Радко, финалистът Кристиан Грънчаров и Мишо Мишев, който отпадна в началото на шоуто, но получи обещание, че ще му бъде написана песен, вече имат парчета и видеоклипове към тях.

За разлика от повечето участници в музикални формати, които след края им повече не се качват на сцена, звездите от „Гласът на България“ тепърва ще се радват на нови успехи. Днес е премиерата на песента на Радко, чиито музика, текст и аранжимент са дело на ментора от шоуто Влади Ампов – Графа, а продуцент е bTV.

„Парчето разказва любовна история с модерно звучене, което приляга идеално на лиричния глас и младостта на Радко. Той я изпълнява брилянтно и вярвам, че веднага ще се превърне в хит“, коментира Влади Ампов.

Клипът се появи на официалния сайт на шоуто и каналите на телевизията. Песента на Радко ще бъде завъртяна и по всички родни музикални канали след нейната втора премиера в каналите на „Монте Мюзик” на 19 октомври. Вижте първия хит на Радко ТУК!