Лайфстайл

Какво се случва с богатите наследници у нас?

  17.10.2017 09:39             
Какво се случва с богатите наследници у нас?

Целунати от Господ или просто галеници на съдбата - това са те, децата на силните на деня. Представяме само някои имена, станали известни. Богатите наследници са доста, нечии имена дори остават неизвестни. Тези, които знаем, ще проследим в бъдеще какво се случва с тях.

1. Руши Видинлиев

Музика, танци, роли в киното, текстове за песни на колеги от сцената и една красива любов. Става въпрос за Руши Видинлиев - момче, орисано да живее в разкош. Поне това сочи потеклото му. Той е син на заможната дама Лора Видинлиева, чиято фамилия носи. Баща му е милионерът Метин Тургут, но Руши расте с Владимир Грашнов, който е пореден съпруг на майка му и също мастит бизнесмен. Като дете Руши иска да стане спортист и здраво стъпва на тенис корта и държи ракетата, но изкуството е това, в което той се реализира. Дебютира на българската сцена през 2001 година с песента "Всичко се връща", а след това колелото на успеха се завърта и той издава няколко музикални албума - по-точно пет. Така се случва и с ролите в киното, които изпълнява. Но първо го интригува театърът, докато още е в колеж в Шотландия. После е приет в Кино академията в Ню Йорк, но избира Бристолския университет, където учи театър и кино. Преди 4 години, в Ню Йорк, завършва магистърска програма "късометражно кино" в School of Visual Arts. В Голямата ябълка работи и дългогодишната му приятелка - моделът Таня Илиева, която е сред най-успелите българки на подиума. В края на миналата година двамата станаха родители. Таня Илиева роди син на Руши, който е първият внук на богатата му майка, която има и дъщеря по-голяма от него.

2. Антон Божков и Ива Софиянска

Те, двамата, не само, че са богати наследници, но с брака си обединяват двете известни фамилии - Софиянски и Божкови. Ива е една от трите дъщери на Стефан и Алиса. Баща й е български политик, кмет на столицата. Антон Божков е син на предприемача Васил Божков, наричан още "хазартен бос". Ива е известно тв лице, дори миналата година се върна към работата си в NOVA, след като роди двете си деца - Мая и Васил, които твърди, че приличат на баща си - Антон. Щерката на бившия градоначалник и настоящият й съпруг, с който се женят преди четири години, преди това пет години са гаджета. Така че връзката между тях датира отдавна. Жълти медии разделят двойката, която обаче продължава да е заедно.

3. Димитър Динев

Фолк певицата Емануела сякаш направи популярно името на Димитър Динев в публичното пространство. Не, че 29-годишният наследник на милионера Динко Динев, чието име е запазена марка за курорта Св. Влас, не е бил известен в някои богаташки среди и не само. Любовната приказка между Емануела и Митко, която завърши с прекрасно малко момченце, кръстено на баща си, вдигна много шум. И това се случи, защото на заможното синче му било забранено да продължи отношенията си с певицата с изумрудените очи. Миналата година пред Гала Емануела призна това. Както и още нещо - че за нея било от значение детето, което чака да има и майка, и баща. Известно е, че тя има и по-голям син, който е родила твърде млада. И докато Димитър се кълнял, че няма да позволи баща му Динко Динев да застане между него и нея, Емануела се оказа самотна майка отново. На 6 юли певицата повтори гостуването си в "На кафе", този път с малкото си момченце. Тя не скри, че Димитър Динев е най-голямата й любов.

4. Христиан Гущеров

Добромир Гущеров е бивш политик и настоящ бизнесмен, който за известно време беше свекър на фолк миньончето Мария. Певицата беше омъжена за сина му Христиан, дори двамата станаха кумове на втората сватба на Добромир, който взе Диана. След фойерверките около уж безоблачното съжителство между Мария и Христиан, стана ясно, че бракът им остава в миналото. Двамата се разделиха и все още никой от двамата не е изреъл конкретната причина, която стана повод за това. Оказа се, че певицата е взела дъщеря си Марая, която е от първия й брак, и доста преди да се разшуми около развода й, двете са се изнесли от семейното жилище. Мария призна, че тя първа е подала документи за развод. Сега певицата с пълна сила поднови кариерата си.

5. Тодор Батков-Младши

За едноименния татко на Младши е известно, че е адвокат, бизнесмен, с голямо отношение към футбола. Младши обаче, който в ефир заяви, че много уважава баща си, е категоричен, че не би желал да се занимава с футбол. Той е завършил във Великобритания и не крие, че там е бил по-спокоен, защото никой не е знаел чий син е. Преди години името му се спрягаше с миската Юлия Юревич, която е по-голяма от него. Пред Ива Софиянска Младши отрече да има настояща връзка. Сега той се занимава с бизнес в София заедно със свой авер, също богаташки наследник - Вълчо Арабаджиев, който е син на хотелиерския предприемач Ветко Арабаджиев. Двамата и още един съдружник, който също не е случаен, са се захванали с клубове.