Крими

Ломската красавица Виола заклана с три ножа

  15.10.2017 07:57             
Ломската красавица Виола заклана с три ножа

Убиецът на красивата Виола Николова от Лом отива на съд. Прокуратурата внесе в съда обвинителния акт срещу касапина Стефан Станев. Разследващите разкрили, че в нощта срещу 23 юни т.г. той млатил хубавицата с метален стик за голф, душил я, след което я довършил с помощта на три ножа. С първия нож й рязал гърлото, с втория я наръгал в гърба, а третия забол в шията й.
Всичко започнало, когато Виола си легнала в спалнята, а Стефан започнал да се налива с бира, взел хапче "Екстази" и се напушил с трева. После започнал да се чуди за какво да се заяжда с 29-годишното момиче. Въпреки че тя му се извинявала и го молела да престане, той я ударил два пъти със стика и я хванал за гушата да я души.
Понеже Виола още мърдала, решил да я довърши с ножовете. След като я пратил на оня свят, я покрил на леглото с шалте и оставил върху трупа й плюшен котарак. Отишъл в другата стая, запалил си цигара марихуана и си пуснал музика.

На следващия ден повикал вкъщи приятелка, на която хладнокръвно разказал как извършил убийството. Стефан заминал за Созопол, като по пътя ограбил качени на стоп младежи. Приятелката му разказала всичко на ченгетата и той бил задържан в морския град. Там е спипан надрусан с амфетамин, екстази, трева и кокаин.
Освен за жестокото убийство Стефан е обвинен и за държане на амфетамини за над 500 лв. в апартамента си. Според експерти палачът на Виола е наркозависим и страда от личностово разстройство, което обаче не му е пречело да разбира постъпките си.