Свят

Смразяващата изповед на жена, живяла три години със сериен убиец, когато накрая разбира кой е, той...

  14.10.2017 21:12             
Смразяващата изповед на жена, живяла три години със сериен убиец, когато накрая разбира кой е, той...

Днес бившата медицинска сестра Делия Балмър е на 67 години. Тя е преживяла нещо ужасяващо, от което едва ли ще може да се възстанови. Любимият й мъж Джон Суини от Ливърпул се оказал сериен убиец. След като намира под леглото му комплект за ликвидиране на трупове, той я напада брутално със секира. Делия успява да се спаси, но признава, че отвътре се чувства напълно мъртва. Без да знае, тя се влюбва в садистичния убиец Суини във времето, когато той е убил и разрязал първата си жертва, а останките й хвърлил в каналите на Ротердам. Три години по-късно тя разбира с кого е живяла, след като намира увити в зелен плат уредите му за разчленяване на телата със следи от кръв по тях. В зеленото платно били увити още гумени ръкавици, хирургични ръкавици, огромен найлонов чувал, въжета и пила.

"Разбрах, че това е подготвено за мен, когато той ме нападна, върза ме и изнасили няколко пъти", разказва Балмър пред Daily Mirroru. След това той признава на приятелката си, че е убил всички жени, с които е имал връзка преди нея.

"Убих ги, всички ги убих. След това бях с телата им три дни. Не исках да ме намери полицията", разказал убиецът, който извършвал жестоките престъпления из цяла Европа. Като свършил с признанията, той преминал към мъченията си. Започнал да боде Делия с нож и да я удря с брадва. Така й пробол белите дробове, счупил двете й ръце, причинил огромна рана на главата и пробол гърдите и бедрата й. Накрая отразял и малкия й пръст.

"Усещах свирепа болка. Видях как отлита парчето отрязан пръст и си казах - ето това е, просто не мога да понеса повече, не искам да живее", спомня си Делия.

"Всъщност май в този момент умрях, макар, че физически успях да се спася, вътре в себе си вече не чувствам нищо", признава тя.

Делия успява да се спаси, след като жестокият й приятел я оставя в несвяст и излиза от къщата им. Със сетни сили тя вика полиция. Докато е в болницата, разбира, че Суини е избягал, но след това е задържан и обвинен в две убийства, макар и полицията да подозира, че те са много повече.

Превод БЛИЦ