Лайфстайл

Мъжът до вас ви е казал "Обичам те!" - хубаво, но трябва да знаете, че...

  13.10.2017 10:32             
Мъжът до вас ви е казал \

Проучване от университета в Чикаго, проведено преди четири години, показва, че мъжете са по-склонни да бъдат първите, които казват "Обичам те" в сантиментално отношение, отколкото жените. С разлика до 6 седмици, две трети от анкетираните заявиха, че са го направили. За много от тях това е начин да се сдобият с жена, защото за тях това е знак за стабилност и увереност (всичко това е обобщаващо). Но как може рожденият ден на приятеля ви и звездите да повлияят на поведението му? Разберете по-долу …

Овен

Когато казва тази специална фраза, това всъщност означава: "Аз те обожавам страстно и те обичам лудо, но цялата тази емоция, може да се промени незабавно". Тези мъже обичат да "преследват" любовта и ако не ги приемат, те се отегчават за кратко време и ще развалят всичко, което сте съградили досега. Звучи ли познато?

Телец

В момента, в който изрече тези думи, Телецът мисли: "Имах много малко време, за да ти доверя изцяло и да ти предложа сърцето си, но просто трябва да съм абсолютно сигурен, че няма да ме нараниш". Ще мине много време, преди да се отворят изцяло към партньора си. Те трябва да имат доказателство и това не е нещо, което можете да покажете във всеки един момент. Ако се интересувате от него, бъдете търпеливи ...

Близнаци

Те смятат това изречение за начин да предадат, че с вас се чувстват свободни и не е нужно да ви впечатляват или да променят начина си на мислене, за да ви угодят. Вие ги приемате и те го чувстват, дори ако действат по реципрочен начин. Те са хора, които нямат проблем да се социализират, но в момента на излагане на емоциите си, това се променя и те се държат по-селективно.

Рак

Доколкото мъжете са склонни да кажат "Обичам те" по-рано от жените, както споменахме във въведението, със сигурност за рака не е просто изречение. Те няма да търпят загуба на някой, когото обичат, ще се борят за любов с цялата си сила и няма да предприемат погрешна стъпка, ако не чувстват нищо. Така че, ако той ви каже "Обичам те", това е така, защото той го вярва дълбоко.

Лъв

Когато той споменава тези две думи, това означава, че той ви вижда като същество, с което споделя най-интимните ситуации в живота си и с когото пораства като човек. Вие сте спечелили място в сърцето му, привилегия, която той не предлага на почти никого. Може да знаете, че Лъвът често има високо его и че са много уверени в себе си. Ако ви сподели, че сте важни за него и че той е влюбен, той ви оценява по същия начин като себе си (това е истински комплимент).

Дева

Те са едни от най-честните и искрени зодиакални знаци и изобщо не смятат, че са излъгали. Ако кажат това изречение е защото го виждат така и ценят всичките ви качества. Те "не могат да дишат", когато те са далеч от вас. Те могат да имат дълбок ангажимент, но след като нямат съмнения относно близките си, те ще полагат всички усилия за да се чувстват обичани.

Везни

Когато той казва "Обичам те", Везни иска да каже в действителност: "Аз винаги ще те избирам и аз непрекъснато ще се опитвам да те подкрепя". Те искат да присъстват за партньорите си и да видят нещата от тяхната гледна точка, с емпатия, която не всички споделяме, тъй като е необходимо да се отделим от собственото си его. Всичко, от което се нуждаят, е да осъзнаят, че чувстваш същото. Покажете мислите си на Везни без неяснота.

Скорпион

Скорпионите могат да се заключат по същия начин като рака, защото са срамежливи и предпочитат да не показват своята уязвимост към другите. Ако обаче човек с този зодиакален знак се влюби, може да сте сигурни, че ще го направи с голяма интензивност и страст и ще бъде обсебен като тийнейджър (ако не са толкова млади). Тези емоции ги придвижват като природните сили и обикновено ги променят към по-добро.

Стрелец

Те искат, разбира се, да бъдат с някой, когото обичат и споделят много неща, но също така се надяват, че това не намалява тяхната свобода. Мъжете, родени под тези зодиакални знаци, се ужасяват, че не могат да направят това, което искат по всяко време. Това ще се превърне в конфликт за Стрелеца и техните емоции и любовта му ще изчезнат, ако той забележи, че го контролирате.

Козирог

Когато споменават "Обичам те", Козирозите искат да изразят, че вие сте човекът, с когото искат да изградят красиви взаимоотношения. Ако те са ви казали това, то със сигурност са го усетили дълбоко в себе си. Те са много сериозни, когато става въпрос за създаване на романтична връзка и ще направят всичко, което е необходимо, за да може вашата връзка да работи. Те се грижат за детайлите и запомнят всяка важна дата и винаги са искрени.

Водолей

Този знак се характеризира с дистанцираност и не позволява лесно да се опознае от всеки човек. Ако ви е казал, че е влюбен в теб, това със сигурност ще бъде едно от най-необикновените и крехки изречения. Водолеят не прекарва времето си в говорене на лъжи или глупости.

Риби

Мъжът Риби е страстен, емоционален, подвижен и... абсолютно непредсказуем. Постоянно е разкъсван от някакви вътрешни противоречия, и колкото и странно да Ви се струва, той с радост би правил абсолютно противоположни едно на друго неща, при това едновременно.

Blitz.bg