Свят

Тълкуване на 10-те кошмара, които най-често сънуваме

  12.10.2017 10:34             
Тълкуване на 10-те кошмара, които най-често сънуваме

Ето какво означават най-дълбоките ви страхове…

10. Правите тест

Говори за страхове, свързано с вашата самоувереност. Вероятно някой ви следи критично, може би не се чувствате достатъчно подготвени за живота си или не сте достигнали пълния си потенциал.

9. Вашият партньор ви изневерява

Появяват се тогава, когато вашият партньор не ви обръща достатъчно внимание. Това вероятно означава, че трябва да прекарвате повече време заедно.

8. Летите

Контролът върху полета е показателно за свобода и освобождаване. В противен случай вероятно е свързано с вашия страх, породен от невъзможността да контролирате собствената си съдба.

7. Умирате

Според някои анализатори смъртта е индикатор за желание да направите позитивни промени в живота си. Да сте на ръба на смъртта може да е сигнал за страх от провал.

6. Паяци

Сънуването на паяци говори за това, че някой ви манипулира или че вие манипулирате някой друг.

5. Голи на публично място

Често се асоциира с чувства на незащитеност или срам. Говори за социална неадекватност и уязвимост, както и за това, че някоя ваша лична черта подлежи на осмиване.

4. Някой ви преследва

Това е знак, че отбягвате нещо в реалния си живот и отказвате да се справите с проблемите.

3. Губите зъбите си

Загубата на зъби би могло да говори за несигурност относно вашия външен вид и взаимоотношенията ви с останалите. Може да означава и чувство на безпомощност.

2. Изгубени сте

Това означава, че може да сте изгубили или да сте на прага да изгубите посоката в живота си. Освен това се свързва със страхове, че не може да се приспособите към конкретна ситуация.

1. Падате

Подсъзнателно предупреждение, че нещо в живота ви е извън контрол. Може да се свърже и с разочарование и подвеждане от доверен приятел.

Източник: Alltime10s