Спорт

Дуото Бахъров-Фичо блести за Северозапад 2013, токов удар спря печеливш мач

  25.09.2017 11:49             
Дуото Бахъров-Фичо блести за Северозапад 2013, токов удар спря печеливш мач

 

Токов удар не позволи на Северозапад 2013 да спечели престижна победа в PREMIER LEAGUE на БАМФ. Дриймтиймът на Любомир Кръстев обърна тазгодишния шампион на „Каменица” Тяло пречиш ми от 0:1 до 2:1 преди да угасне осветлението. Ръководството на лигата ще реши дали оставащите десетина минути ще се доиграят. Новото попълнение от първенеца на България по футзал Левски София Запад Владимир Бахъров вкара всичките попадения, като не позволи и на противника да се разпише. След автогола си, той се реваншира с 2 точни изстрела в правилната врата. Партньорството му в атаката с Филип Илиев-Фичо вещае куп неприятности за всеки съперник. В този мач отборът сефтоса новите екипи, с които ще играе през сезона.

На висота бяха и останалите в състава – вратарят Иван Андонов, Георги Шаламанов, Валери Христов-Варела, Христо Стамболийски, Станислав Донков, Александър Христов и Станислав Василев.

Формацията на Северозапад 2013 изигра и първият си мач в първенството на Лига София. Там го отнесе ФК Винарките. Резултатът е красноречив - 13:2.