Спорт

Миньор Кипровец прекъсна лошата серия с дубъл на Супер Любо

  25.09.2017 07:35             
 Миньор Кипровец прекъсна лошата серия с дубъл на Супер Любо

Миньор Кипровец записа първа победа през новия сезон на А "ОФГ" Монтана. Мачът от петия кръг срещу Озировец /Долно Озирово/  се игра на терена с изкуствена настилка в Монтана.  Символичните домакините спечелиха с 2:0, но се скъсаха да пропускат.

Любо Харачаров-Супер Любо в началото на двубоя от дузпа и отново той в началото на втората част донесе успеха на чипровчани.

За Миньор Кипровец играха: Златомир Колаксъзов, Кристиян Руменов, Ники Сърновски, Денис Димитров, Димитър Кирков, Михаел Младенов, Калоян Димитров, Цветан Альошев, Веселин Троянов, Любо Харачаров, Росен Иванов /Борислав Орлинов, Теодор Ангелов, Мартин Орлинов, Николай Николов, Петко Бисеров/. Следващата седмица отборът гостува на Ком Берковица.

„Изключително несериозно отношение в предни позиции пред гола и липса на класа ни лишиха от победа с двуцифрен резултат. В двубои със силните, тези пропуски се наказват от съперника. Точковият актив до момента и мястото в класирането не отговарят на нашите възможности. Вярваме, че най-доброто предстои”, коментираха от щаба на чипровчани.

Следващата седмица отборът гостува на Ком Берковица.