Спорт

Рони носи 5-та победа за Първа Атомна в Кнежа, загуба за видинчани

  24.09.2017 19:26             
Рони носи 5-та победа за Първа Атомна в Кнежа, загуба за видинчани

Есенният хит в Северозападна Трета лига Първа Атомна продължи успешната си серия и в седмия кръг. Момчетата на Николай Нинов победиха с 1:0 Мизия 2005 при гостуването си в Кнежа. Ростислав Данчев-Рони осигури трите точки за козлодуйчани в 60-та мин., след като бе изведен пред вратата с перфектна асистенция от Любо Младенов. Гостите пропуснаха още няколко възможности, докато домакините се опитваха да създадат нещо по-сериозно само след статични положения.

„Много борба и малко футбол и в този мач, но има и такива двубои на това равнище. Важното е, че спечелихме петата си победа от началото на сезона. Не съм напълно доволен от играта, в движение обаче ще правим корекции, играчите имат по-големи възможности и се надявам скоро да радваме зрителите не само с резултати, но и с качествен футбол“, заяви Ники Нинов.

Първа Атомна събра 15 т.,  с колкото остана и досегашния лидер Бдин след загубата в Славяново от Вихър с 0:2. От състава на видинчани отсъстваха четирима основни футболисти – Ивайло Иванов, Калоян Цветков, Янек Кирилов и Александър Соколов. Пореден силен мач изнесе вратарят на Бдин Драгомир Петков, който опази суха мрежата си през първата част и имаше няколко решителни намеси след почивката.