Свят

Този пич лиши себе си, за да почерпи тази кифла (СНИМКИ)

  23.09.2017 08:01             
Този пич лиши себе си, за да почерпи тази кифла (СНИМКИ)

Когато 17-годишният Китаконе Сисисомба от ДеСото в американския щат Тексас излязъл с новата си приятелка Дестини на първата им среща, се оказало, че той няма достатъчно пари, за да хапнат и двамата в заведение за хранене. Затова, неискайки да се лишава от приятната компания на любимото момиче, Китаконе почерпил Дестини, а на себе си не взел нищо и само гледал. Двамата са били седнали в заведението Чилис. Дестини казала на Китаконе, че била гладна. Вместо да ѝ каже, че не разполага с необходимите средства, Китаконе поръчал хапване за приятелката си, а сам се престорил, че не е гладен. 

„Имало е пъти, когато не съм ял с дни. Няма проблем да пропусна едно хранене“, разказа Китаконе пред в. „Метро“.

„Тя каза, че е гладна, затова я нахраних. Знаех си, че аз ще съм добре. Тя нищо не заподозря“, добавя той. От първата им среща насам Китаконе и Дестини са заедно вече осем месеца. Наскоро Китаконе, спомняйки си за нея, публикувал в Туитър снимка на Дестини, която се наслаждава на храната, която той ѝ купил в Чилис.

Под снимката той написал: „Нашата първа среща… Казах ѝ, че не съм гладен, но всъщност нямах достатъчно пари, за да платя и за двама ни. Затова само седях и гледах“. Постът му към момента е шернат над 24 00 пъти. Лайковете са над 97 000.

Превод и редакция: БЛИЦ