Спорт

Партизани отстрани Бдин за купата на АФЛ с помощта на треньора му Боби Борисов

  22.09.2017 20:37             
Партизани отстрани Бдин за купата на АФЛ с помощта на треньора му Боби Борисов

С дузпи четвъртодивизионният Партизани спечели областния финал на Видин срещу Бдин от турнира за купата на аматьорската футболна лига. Това стана с помощта и на треньора на тима от третия ешелон Борислав Борисов, който е картотекиран и игра цял мач за формацията от Макреш, като беше сред най-добрите на терена. Двубоят на стадион „Георги Бенковски” предложи куп обрати и интересни моменти на зрителите, а кулминацията бяха ударите от бялата точка, чрез които трябваше да се излъчи победител, след като редовното време изтече при резултат 4:4.

Домакините поведоха с гол на Цветослав Асенов още в 3-та мин. Гостите стигнаха до пълен обрат с попадения на Георги Илиев в 22-та и Мартин Борисов в 35-та мин. Мартин Михайлов реализира за 2:2 в 39-та мин. Бдин отново поведе в 53-та мин. чрез Антъни Георгиев, но Мартин Борисов направи 3:3 в 57-та мин. Диян Димитров изведе напред Партизани в 68-та мин., а Деян Захариев вкара за 4:4.

При дузпите за Бдин реализираха Захариев и Александър Тодоров, а пропуски направиха Едуард Миленов и Любомиров.

Играчите на Партизани бяха точни и при 4-те си опита. Целта улучиха Георги Илиев, Александър Иванов, Чавдар Тодоров и Стефан Маринов за крайното 6:8.

Двубоят беше ръководен на ниво от Ивайло Енеев.