Събития

Народният представител Владимир Тошев уважи празника на Димово

  22.09.2017 14:29             
Народният представител Владимир Тошев уважи празника на Димово

Народният представител от ГЕРБ - Видин Владимир Тошев бе гост на празничното отбелязване на Деня на Димово по покана на кмета на общината Лозан Лозанов. Владимир Тошев изрази увереност, че държавната и местна власт заедно - отговорно и достойно ще служат на хората от Димово.

„Ще работим активно за напредъка и развитието на общината, за да останат тук, в този красив край на България, нашите деца“, каза Тошев. Той изрази своята убеденост, че през 2018 година ще бъде открит изцяло новият обход на Димово. Тошев поздрави жителите на Димово и с нова придобивка – център за информация и услуги на гражданите, в който ще се извършват 118 административни услуги. Народният представител от ГЕРБ пожела на жителите и гостите на Димово празникът им още дълги години да събира приятели и гости от близо и далеч.

За своя празник димовчани бяха поздравени  от министър - председателя Бойко Борисов. „Благодаря на всички, които полагат грижи за развитието на Димово и се радвам, че с вашите усилия и с подкрепата на държавата, постигаме повече за модернизирането на инфраструктурата на града и създаваме нови възможности за предприемчивите и инициативните хора. Убеден съм, че просперитетът на българските общини е обща задача и като наблягаме на съвместната работа и използваме потенциала на регионите в страната, българските градове ще стават все по-добро място за живеене“, се казва в поздравителния адрес.

Гости на празника бяха и евродепутатът Владимир Уручев, народният представител от ГЕРБ Десислава Костадинова и областният управител Албена Георгиева. Георгиева пожела на димовчани да съхраняват традициите си и да работят за авторитета както на Димово, така и на цялата област. По повод официалното откриване на центъра за услуги и информация, Георгиева посочи: “Подобряване на административното обслужване е една от основните цели в правителствената програма. Пожелавам на общинските служители да бъдат винаги любезни и отзивчиви към гражданите“.