Лайфстайл

8 причини, поради които сексът за една нощ е супер

  21.09.2017 19:27             
8 причини, поради които сексът за една нощ е супер

Събуждаш се в чуждо легло сутринта и, докато се чудиш как му беше името, го поглеждаш и виждаш, че е точно толкова прекрасен, колкото и снощи. Вместо да се поздравиш за успеха, ти започваш да се чувстваш виновна, че си си легнала с него. Защо? Няма причина да се чувстваш виновна, или лека жена, защото:

21 век сме

Не е ужасен. Репутацията ти не е пострадала. Не си преспала с него, защото баща ти не те обича. Направи го, защото си жена и си имаш нужди и желания, както и мъжете. Отърви се от стереотипа, че спането с непознати е задължително лошо нещо.

Провеждаш сексуални проучвания

Единственият начин да разбереш какво не харесваш, е да експериментираш. Свалките за една нощ са идеални за целта, защото няма емоционално обвързване и очаквания, каквито има във връзките. Независимо дали е била страхотен успех или пълен провал, си научила нещо ново.

Беше умна и предпазлива

Използвахте презерватив, чувстваше се в безопасност и ви беше много забавно. Малко му бъркаше името, но няма значение. Изглежда и на него не му пукаше, защото и двамата бяхте доволни сутринта. Само не забравяй, че чувството на вина за това, което си направила, ти е насадено от обществото и всъщност не си направила нищо лошо. Не се обвинявай, че си се позабавлявала.

Получи и оргазъм

Не само получи оргазъм, ами и не беше с помощта на вибратора. Радвай се.

Преспа с мъж, който няма да ти губи времето

Най-хубавото на свалките за една нощ е, че не ти се налага да излизаш по срещи с него месеци наред, за да разбереш дали е подходящ. Сексът със случайно срещнат мъж ти задоволява нуждите, без да си губиш времето със загубеняци.

Участваш във феминисткото движение

Не само прави секс, ами направи и важна феминистка декларация и разби глупавите стереотипи за жените.

Имаше „чисто“ сексуално преживяване

В книгата си „Страх от летене“ една от значимите фигури в борбата за женска сексуалност Ерика Джонг казва, че „е*нето без обвързване е абсолютно чисто. В него няма задни мисли, няма игра на нерви. Мъжът не взима и жената не дава. Никой не се опитва да доказва нещо или да получи нещо от другия.“ И това е точно така. Не ти се налага да играеш някаква роля, а да бъдеш просто жена, която иска секс и да се позабавлява.

Относно „парада на срама“...

По-скоро трябва да е обиколка за овации. Виж ги само как се чудят дали си с дрехите от вчера. Завиждат ти, защото техните интимни части са прашасали.

Така че следващият път, когато се събудиш до как-му-беше името, забрави за „парада на срама“ и си тръгни с гордо вдигната глава.

Blitz.bg