Свят

Двойка лесбийки биха 5-годишния си син с чук, завързаха му очите с тиксо и го ритаха в слабините, но сега си го получиха (ВИДЕО)

  21.09.2017 18:13             
Двойка лесбийки биха 5-годишния си син с чук, завързаха му очите с тиксо и го ритаха в слабините, но сега си го получиха (ВИДЕО)

Двойка лесбийки от Оклахома са осъдени на 20 години лишаване от свобода, след като жените измъчвали 5-годишния си син, като го биели с чук и го ритали в слабините. В резултат на бруталните атаки детето е получило два удара. 29-годишната Рейчъл Стивънс и партньорката ѝ, 26-годишната Кайла Джоунс, не оспориха решението на съда миналия петък по обвиненията в насилие срещу дете и небрежност. Те бяха осъдени на 20 години лишаване от свобода в сряда в рамките на сделка с прокуратурата. За случая стана известно в началото на декември 2015 година, когато 5-годишният син на Стивънс е бил закаран с хеликоптер в болница Свети Джон в Тулса, защото е получил удар и гърчове на лицето. Лекарите в болницата се свързали с полицията, след като установили, че детето има няколко счупени кости в различен стадий на зарастване и изглеждало недохранено. Докато детето е било лекувано, то също е получило два удара „в резултат на травмите си“, пише в съдебни документи, цитирани от Tulsa World. Следователите разпитали малкото дете и научили, че то е било завързвано, на очите му е било поставяно тиксо и е било държано заключено в стая. Малчуганът също твърди, че майка му го е удряла по главата с чук. Тя и приятелката ѝ също редовно го биели с колан навсякъде по тялото. Според полицията ужасното насилие е продължило няколко месеца. Момчето разкри още, че един път мащехата му дори го е ритала в слабините, докато то не почнало да кърви. След тормоза двете майки имали наглостта да започнат дарителска кампания за лечение на детето, като твърдели, че детето страда от гърчове в резултат на падане. От полицията уточниха, че двойката е заедно от около три години. В къщата им в Мъскоги те живеят още с брата близнак на жертвата и 8-годишната им сестра. Въпросните деца обаче не са били малтретирани.

Превод и редакция: БЛИЦ