Спорт

Драганов получи дербито във Втора лига, Карагарен идва пак в Северозапада, наряди за U19 и U17

  21.09.2017 11:38             
Драганов получи дербито във Втора лига, Карагарен идва пак в Северозапада, наряди за U19 и U17

Драгомир Драганов получи наряд за дербито във Враца от IX кръг на Втора лига. В понеделник вторият Ботев приема първия Царско село в 17 ч. Разликата между двата тима е само точка. На главния съдия в мача ще помагат Христо Хаджийски и Мирослав Симеонов. За четвърти арбитър е определен Ивелин Занев, а наблюдател ще е Ивайло Лазаров от Плeвен.      

В неделя от 17 ч. пък Монтана е домакин на Литекс. След като вчера беше във Враца за двубоя от турнира за купата на страната, този път Рюстем Карагарен /на втората снимка/ ще пътува до Чипровци. Там негови асистенти ще бъдат Николай Чакъров и Стефан Делчев. Сред длъжностните лица са също Васимир Ел-Хатиб и Георги Влъчков.      

Същия ден от 13 ч. U19 на Монтана ще играе в Берковица с Марек /Дупница/ в VII кръг. В бригадата за срещата са Мирослав Михайлов от Плевен, Ивайло Петров и Илиян Маринов от Враца.        

В събота от 16 ч. пък юношите старша възраст на Ботев /Враца/ гостуват на Нефтохимик. С наряд за сблъсъка в Бургас са Красен Георгиев, Красимир Атанасов и Радостин Шиков.

По същото време е мачът на U17 на Монтана в Разград с Лудогорец от VII кръг. Той е поверен на Владимир Велев, с помощници Милен Арабаджиев и Александър Апостолов.

За главен съдия на двубоя между новака Сокол /Марково/ и Септември /Сф/ пък е определен Николай Малджански от Монтана. Ще му помагат неговият съгражданин Даниел Цолов и Мартин Мачев от Плевен. И тази среща е в събота от 16 ч.