Свят

Жена роди в дома си, но съседи видяха бебето и се втрещиха: Извънземно е! Шокиращи СНИМКИ (18+)

  21.09.2017 07:33             
Жена роди в дома си, но съседи видяха бебето и се втрещиха: Извънземно е! Шокиращи СНИМКИ (18+)

Двойка от Индия станаха родители на дете с огромни очи. Според тях това е „промисъл божия“, но жестоки съседи твърдят, че бебето е извънземно. Малчуганът се е появил на бял свят в Алигар в индийския щат Утар Прадеш. То вместо нос има дупки и няма уши, пише в. "Сън". Странно изглеждащото е дете на Каришма и Аршад. То е проплакало за първи път в дома им, в ранните часове на четвъртък.

Родителите му все още не са му дали име.

"Очите ми са огромни и червени. Гледаше ме и носът му беше плосък. То също няма уши. Започнах да раждам късно вечерта и в 04:00 часа то се появи на бял свят. Много се радвах да го видя, но когато видях лицето му, не можех да повярвам на очите си. Никога преди не съм виждала такова дете", разказа майка му. След раждането на детето съселяните на семейството постоянно навестяват дома му, мислейки, че новороденото е "извънземно". Бащата Аршад обаче вярва, че външният вид на сина му е воля божия. Той също чака с нетърпение да отгледа сина си. 

Двамата с майка му са се врекли да го отгледат по възможно най-добрия начин. "Той е подарък за нас от бога. Няма да го изоставим. Ще се грижим за него до тогава, докато е жив", казва бащата. Бебето тежи около 2 килограма. Според лекарите, то ще оцелее.

Превод и редакция: БЛИЦ