Лайфстайл

Коя врата ви плаши най-много? Изберете и ще разберете нещо изненадващо за себе си

  20.09.2017 17:18             
Коя врата ви плаши най-много? Изберете и ще разберете нещо изненадващо за себе си

"Пещерата, в която се страхуваш да влезеш, съдържа съкровището, което търсиш" - Джоузеф Кембъл Клифърд Н. Лазар се съгласява с Кембъл и добавя, че хората изграждат свои бариери и това им пречи да се изразяват. Той съветва, че поемането на рискове и посрещането на страховете ни може да доведе до щастие. Ако искате да научите повече за личността и бариерите си, разгледайте следните картинки и изберете коя ви плаши най-много:

1. Изоставена къща

Вие сте много умен и аналитичен човек и сте в състояние да видите нещата така, както реално са. Вашите ценности са най-важното за вас и очаквате другите да повярват в същото. Стената, покрита с тапети, показва, че имате високи емоционални и духовни стени и това ви затруднява да се обвържете. Светлината обаче е знак, че сте готови да свалите тези стени, поне за някои близки, но истински приятели. Съкровището, което търсите, е емоционално удовлетворение и това, което искате, е да се свързвате и емоционално, не само интелектуално

2. Стълбище

Стълбите, които водят до мазе или таван, показват, че сте свободен дух и че живеете пълноценно. Тази картина символизира страха от погребение, например страха от смъртта и неизвестното. Съкровището, което търсите е добро здраве, така че трябва да се храните по-добре, да се упражнявате и да се грижите за себе си. Въпреки че премисляте, обичате живота, обичате себе си и определено ще намерите своето съкровище.

3. Пещера

Ако сте избрали ледената пещера, това означава, че сте прекарали дълго време, търсейки емоционална топлина. Страхувате се от чувства като скръб и разочарование, така че предпочитате да останете сами. Това обаче означава, че вероятно живеете в красив период от живота си и сте осъзнали какво искате и какво ви носи щастие. Ти си човек с ценности и уважаваш независимостта и свободата. Съкровището, което търсите, е любов, романтична и платоническа.

4. Порутената врата

Ако порутената къща е най-лошият ви кошмар, това означава, че вие ​​сте щедър човек и винаги се грижите за другите. Вие сте лоялен и честен човек, но не всеки го оценява. Къщата е символ на любовта и сигурността, така че виждането в руини означава банкрут. Страхът от тази къща означава, че съкровището, което желаете, е богатство. Знаеш, че за да го получиш, трябва да работиш много усилено. Не трябва обаче да забравяте, че хората, които обичате, не се нуждаят от материални облаги, а от вашата любов, грижа и подкрепа.

5. Тунел

Да се ​​страхувате да влезете в тунела означава, че трябва да прегледате емоциите си. Вие сте емоционално интелигентни и умни. Водата показва, че съзнанието ви се нуждае от разчистване, за да разберете по-добре вашите мисли. Трябва да спрете да се притеснявате за проблемите си и да започнете да търсите решение. Съкровището, което търсите е увереност и за да разрешите проблемите си, трябва да изразявате чувствата си. Само не забравяйте, че в края на тунела нещата са много по-ясни.

6. Завързаната врата

Страхът от синята врата с вериги може да означава няколко неща: синьото е цветът на небето, който символизира стабилността. Вие сте продуктивни и постигате всички твърди цели, които сте си поставили. Вие сте креативни и способни да решавате проблеми, а също и добър лидер. Съкровището, което търсите, е утеха. Не трябва да се посвещавате на работа, тъй като се нуждаете от почивка, за да се насладите на по-простите неща в живота.

Blitz.bg