Спорт

Околчица прави обрат с хеттрик на Вангел /Снимки и Видео/

  20.09.2017 11:41             
Околчица прави обрат с хеттрик на Вангел /Снимки и Видео/

Нашенци-Пчелна майка надви Червена Чета Радецки с 4:2 в среща от III кръг на Висшата лига на БАМФ Враца. С 2 гола на Владимир Вълов-Сисо и един на Емануил Борисов пчеларите си осигуриха комфортен аванс за половин час игра. Четниците обаче не се предадоха и с две попадения на Александър Ангелов в 41-та и 44-та мин. се върнаха в мача и възобновиха интригата, която приключи с точния шут на Емануил Димитров-Чарли в 48-та мин. за крайното 4:2. И двата тима нацелиха по една греда.

Игрис Махала сломи АФК Скара Бира с 3:1 /Венцислав Димитров – 2, Кирил Иванов; Цветан Цветков/. Мартин Маринов изпусна дузпа за бираджиите в 35-та мин.

Околчица надигра Миньор Згориград с 5:2 и е на върха в класирането с пълен актив от 9 т. Згориграждани шокираха донякъде фаворита, след като до 20-та мин. водеха с 2:0 с голове на Даниел Христов и Ники Симеонов. Началото на обрата сложи Вангел Вангелов в 21-та мин. До края на мача превъзходството на моравчани бе материализирано с още 2 попадения на Вангелов и по едно на Радослав Георгиев и Георги Янев. Иван Иванов се отчете с 2 асистенции.