Спорт

На Сашо Ангелов Пирин му се вижда „крив и корав”

  19.09.2017 13:49             
На Сашо Ангелов Пирин му се вижда „крив и корав”

Старши треньорът на Ботев Сашо Ангелов определи съперника на възпитаниците си в 1/16-финалите на турнира за купата на България като „крив и корав тим“. Мачът с Пирин /Благоевград/ е утре от 16 ч. във Враца.

„Хвърляме се, ако можем да елиминираме противника. В никакъв случай не сме отписали участието си в турнира, въпреки че преследваме целите си в първенството. Искаме победата във всеки мач. Пирин е крив и корав отбор, но ще дадем всичко от себе си да го преодолеем“, заяви Ангелов.

Тимът от Благоевград е 9-и в Първа лига с 10 т. Ботев е на 2-о място във Втора лига със 17 т., на точка зад лидера Царско село. По всяка вероятност треньорите на двата отбора Милен Радуканов и Сашо Ангелов ще дадат шанс за изява и на момчета с по-малко минути на терена, тъй като в рамките на седмица отборите им имат по 3 мача.    

В последния си двубой във Втора лига Ботев сломи с 3:1 Локомотив в Горна Оряховица. В елита пък Пирин направи 0:0 с Витоша /Бистрица/. След срещата нападателят на „орлетата“ Станислав Костов заяви, че се надява благоевградчани да продължат напред за купата.

„Ботев е добър отбор. Трябва да отидем във Враца и да продължим. Няма значение дали сме изморени и имаме ли сили. Оправдания нямаме“, каза Костов.