Свят

Бивша електротехничка си направи 200 операции и махна 6 ребра, за да прилича на Жената-чудо (СНИМКИ/ВИДЕО)

  19.09.2017 07:21             
Бивша електротехничка си направи 200 операции и махна 6 ребра, за да прилича на Жената-чудо (СНИМКИ/ВИДЕО)

зрителите на британско предаване се възмутиха от моделка, претърпяла над 200 козметични процедури, за да прилича на измислената героиня Жената-чудо, пише в."Метро". Пикси Фокс разкри как е похарчила около половин милион паунда, за да може да изпълни своята визия на емблематичната супергероиня. Това включва корекция на гърдите, клепачите и кръста. Жената, която е бивш електротехник, каза: "Винаги съм била много артистична като дете. Рисувах постоянно и живеех в собствения си фантастичен свят, който създадох в главата си. Това беше моята мечтана визия.

Най-крайната корекция е премахването на шест ребра, за да се постигне малка 16-инчова талия, като целта й е да подобри световния рекорд - 14,5 инча. Жената добавя: "Не правя това от суета. Аз съм пионер в областта на красотата. Аз бутам индустрията за красота напред. Аз бях първата жена в света, която си махна шест ребра".

Нейната "пионерска" работа включва да отиде в Индия, за да промени цвета на очите си, а дори и да пътува до Корея, за да промени челюстта си.

ВИДЕО в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/shok-bivsha-elektrotekhnichka-si-napravi-200-operatsii-i-makhna-6-rebra-za-da-prilicha-na-zhenata-chudo-snimkivideo_news544443.html