Свят

Секси дама прави нещо адски странно всеки път, когато има оргазъм или се смее

  18.09.2017 22:23             
Секси дама прави нещо адски странно всеки път, когато има оргазъм или се смее

20-годишната Джесика Саутхол страда от нарколепсия и катаплексия, в резултат на което нейните мускули се отпускат тотално, сякаш тя е заспала, когато изпитва силни емоции. Освен, че болестта я кара да спи по 13 часа на ден, майката също „трябва да си ляга“, когато чуе шега, притесни се много и по време на бурен секс, пише в. "Сън". Иначе жизнерадостната Джесика дори е претърпяла „спящи атаки“, когато е раждала своето дете. Тя също трябва да се увери, че е седнала много удобно на дивана, когато гледа нещо смешно по телевизията. При най-лошите прояви на болестта, колената ѝ просто престават да работят, а главата ѝ буквално пада надолу, дори при малко подхилкване. Ужасът не спира дотук. Болестта има и друг страничен ефект – много ярки халюцинации и плашещи сънища, в които жената вижда сенчести фигури в спалнята си.

Бременната майка от Нотингам споделя: „В един момент мога да се пръскам от смях, но в следващия главата ми е паднала на гърдите ми и аз лежа безпомощна на земята. По принцип съм напълно будна, чувам всичко, но не мога да говоря и да се движа“. Джесика „заспала“ дори по време на раждането на 1-годишната си дъщеря Бела.

„Не мога да реагирам и да се съвзема, докато емоциите не спрат. За всички останали обаче изглеждам така, сякаш съм заспала. Случва се когато имам и оргазми. Когато аз и партньорът ми започнахме да се срещаме заспивах точно на края. Може да ви се струва смешно, но всъщност е ужасно. Наложи се да му обясня, че това се случва, защото той ме кара да се чувствам много добре“, споделя още клетата жена. Джесика започнала да страда от болестта на 15 години. Тя започнала да заспива по време на часовете в училище, докато била в автобуса, по средата на разговори. Родителите ѝ и учители, дори лекарите, отдали това състояние на промяната в ежедневието на момичето след края на лятната ваканция. Джесика обаче се притеснила много. След първата ѝ катаплексична атака, родителите ѝ взели на сериозно нейното състояние. Месеци на тестове и скенери показали, че момичето страда от наркоплексия – рядко неврологично заболяване, което засяга способността на мозъка да регулира цикъла на съня и събуждането.

Превод и редакция: БЛИЦ