Лайфстайл

5 неща, с които ще „нагорещите” сексуалния си живот

  18.09.2017 15:19             
5 неща, с които ще „нагорещите” сексуалния си живот

Има няколко конкретни неща, с които определено можете да „нагорещите” своя сексуален живот. Разберете кои са те Колкото и да сте доволни от своя сексуален живот, едва ли бихте отказали да го направите дори още по-хубав. Понякога „нагорещяването” между чаршафите няма нищо общо с конкретна поза, размер или времетраене. Според много жени наличието на други неща определено би подобрило техния сексуален живот. Вижте кои са тези неща и ги изпълнете с половинката си възможно най-скоро (освен ако вече не ги правите, разбира се).

По-добра комуникация

Комуникацията е жизнено необходима за връзката, включително и по отношение на секса. Как може да имате страхотен сексуален живот, ако не умеете да споделяте какво ви харесва, какво бихте искали да опитате, към какво имате резерви и така нататък. За да бъдете максимално задоволени в секса, трябва да умеете да говорите открито със своя партньор.

Повече любовна игра

Сексът е много повече от просто проникване и оргазъм. Ето защо не е изненада, че по-дългата любовна игра определено би нагорещила още повече страстите в леглото и би ви накарала да се почувствате максимално сексуално задоволени. Колкото повече любовна игра има, толкова по-възбудени ще бъдете и двамата, а това е предпоставка за незабравими преживявания.

Секс играчки

Твърде често двойките се чувстват застрашени от наличието на секс играчки – сякаш те са само за тези, които вече не се наслаждават на сексуалния си живот. Истината е, че секс играчките само могат да нагорещят атмосферата и да добавят доза забавление и креативност към иначе обичайните секс пози.

Фантазии

В много връзки сексуалните фантазии или поне споделянето им е табу. Осъществяването на фантазия, с която и двамата партньори са съгласни обаче, е още нещо, с което може да нагорещите своя сексуален живот. Не си мислете, че сексуалните фантазии винаги са свързани с камшици и секс в стил „50 нюанса сиво”. Понякога те могат да се отнасят просто до секс на ново място или нова поза.

Ролеви игри

Ролевите игри дават възможност на двамата партньори да се преструват на нещо, което всъщност не са. Понякога за ролевите игри биха помогнали и тематичните секси костюми, които се продават в специализираните магазини за възрастни. Ролевата игра е различна от фантазията, защото в повечето случаи фантазиите не изискват от човека той да „сменя” идентичността си, пише Розали.