Свят

Секси моделка загина след тежка катастрофа! Хубавицата била в кола за 150 000 паунда с трима непознати (СНИМКИ)

  15.09.2017 07:58             
Секси моделка загина след тежка катастрофа! Хубавицата била в кола за 150 000 паунда с трима непознати (СНИМКИ)

22-годишна моделка на бикини умря на място, след като суперавтомобилът, в който пътуваше, избухна в пламъци при ужаса катастрофа през нощта. Инцидентът станал в Сидни, Австралия, в събота. Странното е, че Бри Келър била в колата с трима мъже, които по думи на семейството й тя не познава, пише "Мирър". Трагедията също така взе живота на двама души, братята Стив и Джеф Наср. Не е известно кой от тях е шофирал. В сърцераздирателно телевизионно интервю, нейният втори баща, Питър Франсис, заяви пред канал 10: "Нямаме представа кои са тези хора в колата. Бри също не ги познаваше, така че сме шокирани и не можем да повярваме. Това е огромна загуба за нас. Това е просто отпадък, абсолютна загуба и трагична грешка."

Третият мъж, 39-годишният Джоузеф Багала, оцелява след ужасяващия сблъсък, след като бил издърпан от полицаите. Четиримата пътували в Nissan GT-R R35 на стойност 150 000 паунда. Колата била закупена само шест дни по-рано.

Скърбящото гадже на загиналата моделка, Исак Трел, отпрати сърдечен статус в "Инстаграм", описвайки я като "момичето, с което исках да остаря". Той пише: "Моят свят се е сринал, защото знам, че никога няма да те видя отново. Ти си най-доброто нещо, което някога ми се случи".

Полицията тепърва ще разследва инцидента.

Превод и редакция: БЛИЦ