Свят

Тази двойка цяла година събира пари за 5-звездна почивка, но изживя най-големия си кошмар (ГНУСНИ СНИМКИ)

  15.09.2017 07:53             
Тази двойка цяла година събира пари за 5-звездна почивка, но изживя най-големия си кошмар (ГНУСНИ СНИМКИ)

Британски турист твърди, че парите му от 2 800 паунда са се превърнали в почивка от ада, когато той зверски се е разболял, след като е ял храна в 5-звезден хотел. Скот Едуардс вярва, че състоянието му е станало такова, след като е забелязал някои мухи на храната в скъпарския хотел в Куба, където е бил с годеницата си, пише Mirror. 31-годишният мъж е бил толкова зле, че е бил пуснат на третия ден от почивката си. Той твърди също, че е страдал от диария по време на по-голямата част от пътуването. Когато температурата на Скот се повишила до 41 градуса, той твърди, че е започнал да се страхува за живота си и добавя, че лекарите казали, че ще го закарат до болницаъа с хеликоптер, ако температурата не спадне до 20 минути.

Въпреки снимките на мухи върху храната, когато мъжът се оплакал, от скъпия хотел казали, че ще му възстановят само 500 паунда. Хотелът го е информирал, че няма доказателства, че се нуждае от медицинско лечение, въпреки че той е изпратил снимки със състоянието си. 

Хотелът се извинил за ситуацията, но обяснил, че не са получилила "нужната медицинска документация, за да извършат пълно разследване".

Скот каза: "На третия ден открих, че постоянно се намирам в тоалетната. Това е последното нещо, което искате на ваканцията си, за която сте се старали толкова. Искате да сте на слънце, като се наслаждавате на себе си, а не да сте на тоалетната чиния. Аз изобщо не можех да ям, напълно загубих апетита си. Накрая бях наистина дехидратиран. Когато се разболях температурата ми се повиши до 41 градуса, бях много болен. Лекарите казаха, че ще трябва да бъда превозван в болница, ако температурата ми не падне в рамките на 20 минути. Бях наистина притеснен, опитах всичко възможно, за да се боря с всичко, което ме караше да ми е толкова зле. За щастие нямаше нужда да ходя в болницата, но беше страшно, когато споменаха хеликоптерите. Работихме усилено, за да спестим. Спестихме ги за около година. Наистина се надявахме, мислехме, че сме резервирали петзвезден хотел, но, когато пристигнахме, беше ясно, че не е пет звезди. След като влязох онлайн, открих, че е загубил рейтинга си и цената му е била намалена с 300 паунда, но никой дори не ни беше казал и не ни бе предложил възстановяване на парите."

След като Скот се разболял, годеницата му Брекен трябвало да седи в студен душ цяла нощ в отчаян опит да го охлади.

Превод и редакция: БЛИЦ