Свят

Бременна в 7-ия месец не слиза от пилона (СНИМКИ/ВИДЕО)

  12.09.2017 15:29             
Бременна в 7-ия месец не слиза от пилона (СНИМКИ/ВИДЕО)

Независимо че след 2 месеца ще стане майка, 29-годишната Шарлот Робъртсън от английското графство Уилтшър не слиза от пилона. Бъдещата майка е влюбена в пол денс танците и дори по време на първата си бременност е участвала в международния фестивал Pole в Бристъл, съобщава The Sun. Като по-млада Шарлот се занимавала с гимнастика, но преди шест години пробвала танците на пилон и разбрала, че те й носят много по-голямо удоволствие. Съвсем скоро става инструктор и към днешна дата води семинари по целия свят. Когато разбрала, че е бременна, тя продължила да отделя обичайното време на любимото си занимание. След 12-ата седмица обаче лекарите й казали, че ако не намали темпото, има риск детето й да се роди със синдрома на Даун. За щастие, всичко минало нормално и Шарлот се върнала отново на пилона.

„Бях много внимателна. Не правех никакви упражнения, които могат да навредят на бебето. Още повече че лекарите бяха благосклонни към увлечението ми и казаха, че мога да продължа, ако преди това съм се занимавала активно със спорт”, разказва тя.

„Вслушвам се в тялото си. В 20-ата седмица от бременността си например спрях да бягам, но все още можех да изпълнявам старите си номера. В 24-ата седмица всичко стана по-сложно, но спортът ми помага да бъда енергична, а някои казват, че той помага при раждането”, добавя Шарлот.

ВИДЕО в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/bremenna-v-7-iya-mesets-britanka-ne-sliza-ot-pilona-snimkivideo_news542941.html