Спорт

Играч гори до края на сезона, изкара служебна загуба на Динамо

  12.09.2017 09:46             
Играч гори до края на сезона, изкара служебна загуба на Динамо

Дисциплинарната комисия при ОС на БФС в Монтана спря правата до края на спортно-състезателната 2017/2018 година на Антонио Йорданов от Динамо /Мадан/. Решението е взето на база чл.47, ал.4 от правилника. Работната група се самосезира след двубоя от III кръг на пета дивизия, в който Динамо се наложи над Дунав-Цибър /Долни Цибър/ с 5:1, като 2 от попаденията бяха дело на Йорданов. Въпросният футболист е започнал сезона във врачанската „А“ ОФГ с Балкански /Михайлово/, а впоследствие се е преместил в Мадан. Заради некоректната му постъпка на Динамо е присъдена служебна загуба 0:3 срещу Дунав-Цибър, на база чл.47, ал.6.

Заради обида на длъжностно лице Васил Бобев и Методи Методиев от Долни Цибър са със спрени права за по 2 срещи, съгласно чл.22, ал.2, т.К. Те са отправили нецензурни реплики по адрес на главния съдия на мача с Левски /Комощица/ от IV кръг.

Теодоси Дандов пък ще пропусне следващия мач на Сантос /Долно Белотинци/ заради получен червен картон. Наказанието му е наложено според чл.22, ал.2, т.Б.