Събития

Жителка на Крива бара: Благодарение на кмета, селото ни блести от чистота

  12.09.2017 09:46             
Жителка на Крива бара: Благодарение на кмета, селото ни блести от чистота

Магдалена Цветкова потърси „Конкурент“, за да похвали публично кмета на село Крива бара Илиян Цветанов.

Жената е родом от козлодуйското село, но от дълги години живее във Враца. По думите й селото никога не е било толкова чисто и подредено. „Кметът е добър стопанин и има добри контакти със съселяните си. Надявам се, че ще продължи да работи все така всеотдайно и за бъдеще в името на общото благо на населението“, каза Цветкова и обясни, че по инициатива на селския управник всички улици в селото са идеално поддържани, почистен от прорасли храсти и дървета е и гробищният парк.

„Живея на ул .“Радецки“ №1, тя е път без изход. Въпреки че се намира близо до центъра, не беше чистена от 10 години. Сега е в образцов вид, благодарение на кмета, който лично минава със собствения си автомобил, за да извозва клони и листа. Работи дори през обедната си почивка”, обясни още благодарната жена. Цветкова разкри, че следващата стъпка на амбициозният управник ще бъде разкриването на детски кът в селото.

„Нека всички управляващи вземат пример от него. Много е работлив и всеотдаен. За една година, откакто е кмет, пролича, че може да има ред и чистота. Всички се чудим как успя да постигне толкова много за толкова кратко време. Дано продължава в същия дух“, заключи Магдалена.