Свят

Шокиращи откровения на гърла от ВИП ескорт: 5 причини, поради които мъжете изневеряват на жените си (СНИМКИ)

  12.09.2017 06:56             
Шокиращи откровения на гърла от ВИП ескорт: 5 причини, поради които мъжете изневеряват на жените си (СНИМКИ)

Тази жена много добре знае какво искат жените: елитният ескорт Саманта с години изпълнява най-смелите желания на своите клиенти. Често към нея се обръщат женени мъже, на които у дома просто им липсват разбиране и грижи. Жената реши да сподели своя опит и разказа пет неща, които задължително трябва да знае всяка жена.

1. "Всъщност, мъжете предпочитат нежния секс, а не хард порното"

Учудена си? Оказва се, че те също обичат дългите разговори и ласките.

2. "Твоето удоволствие в леглото също е много важни за мъжете, все пак от това зависи тяхната самооценка. Не се страхувай, че краката ти не са избръснати или имаш изразен целулит, позволи му да се задоволи".

Веднага щом забравиш за личния си живот, вашите отношения ще започнат да се рушат.

3. "Много мъже се оплакват от това, че жените им не се интересуват от работата им, не им казват и дума подкрепа. Повярвайте, дори в работата на счетоводителя има много интересни неща. Колкото сте по-близки един до друг, толкова ще е по-силен бракът ви".

Грижата за децата - добре е, но не трябва да се забравя и за любимия мъж, който също иска да си поговори след дългия работен ден. Интерес в очите ти - това иска да вижда той.

4. "Той с радост би предпочел да прекарва времето си с теб, но, възможно, ти не си заинтересована от това".

Изневярата се възприема по различен начин от мъжа и жената. За него сексът извън брака е по-скоро развлечение, възможност да получи това, което не получава в съпружеското ложе.

5. "В 9 от 10 случая мъжът ти би се въздържал от посещение при проститутка". Проблемите, с които идват при Саманта нейните клиенти, са толкова незначителни, че те лесно могат да бъдат отстранени, ако се проведе откровен разговор с благоверния.

"Да правиш секс с някой, който обичаш, е по-приятно. Мъжът има нужда от сексуален контакт, особено с любимата жена. Това променя техния маниер на поведение".

Blitz.bg