Свят

Секси блогърка: Практикувам чисто гола йога, тя направи чудеса за мен (СНИМКИ 18+)

  28.08.2017 20:57             
Секси блогърка: Практикувам чисто гола йога, тя направи чудеса за мен (СНИМКИ 18+)

Само преди две години Джеса Обрайън е била като всички останали практикуващи йога момичета. Тя е била наясно с това, е древното изкуство помага за укрепването на връзката между ума, тялото и духа, но 28-годишната красавица от австралийския град Голд Коуст постоянно е чувствала, че нещо липсва. Веднъж, по време на почивка зад граница, Джеса открила за себе си голата йога. Сега тя се надява да я популяризира из цяла Австралия. В своя блог The Nude Blogger тя обяснява как е най-правилно да се практикува голата йога. Тя твърди, че голата йога ѝ е помогнала да "приеме" тялото си такова, каквото е. Джеса разказва, че се е запознала с голата йога, когато е била на почивка в Португалия.

"Йогата трябва да укрепва връзката между ума, тялото и духа. Като тя бъде практикувана в безопасно място и на голо, това само допринася за постигането на целта", казва тя пред FEMAIL. 28-годишната признава, че голата йога я е научила също "как да бъде уязвима".

"Да се научиш да се приемаш такъв, какъвто си, и да се обичаш, е безсценно. Йогата не е това, което виждате в Инстаграм. Йогата не е само хубави тела. Аз съм доста слаба жена, но когато се наведа, ми се виждат недостатъците. Голата йога ми помогна да се приема такава и да обичам тялото си повече", казва още блогърката.

Превод и редакция: БЛИЦ