Лайфстайл

Едва ли сте очаквали, но тези 3 зодии са трагични в леглото!

  26.08.2017 20:17             
Едва ли сте очаквали, но тези 3 зодии са трагични в леглото!

Колкото и да е странно, гордите козирози, които винаги могат и знаят всичко, са най-зле в леглото. Те претупват секса и си мислят, че са направили нещо "уау". Вижте кои зодии също не могат да се похвалят с креватните си умения:

1. Козирог

Козирозите са странните личности в зодиака. Те могат да бъдат страхотни в леглото, но това се поражда само и единствено от желанието им да бъдат първи във всичко, с което се захванат, а не от мисъл за партньора. Ако търсите дългосрочни отношения със страст, където сексът е всичко друго, но не и претупан, може би трябва да се преориентирате към друг партньор.

2. Близнаци

Близнаците са един от най-страстните зодиакални знаци и умеят да бъдат предизвикателни. За съжаление, могат да бъдат доста пренебрегващи в други области, които са нужни, за да доставят удоволствие на партьнорите си. Те не умеят да се съсредоточават дълго време в едно нещо, така че очаквайте нещата да стават малко по бързата процедура.

3. Водолей

Водолеите са дълбоки мислители с интереси и могат да бъдат добри в леглото, защото вероятно са прочели нещо по темата. Те правят секс по определен начин, който в тяхната глава е най-добрият. Уви, това не винаги важи и за останалите, които делят едно легло с представител на тази зодия.