Събития

„Инекс Трейд“ се бори сама със себе си да ремонтира общината във Враца

  23.08.2017 12:09             
„Инекс Трейд“ се бори сама със себе си да ремонтира общината във Враца

Само местната фирма „Инекс Трейс“ остана в надпреварата за мащабния ремонт на общинската администрация във Враца, стана ясно при отварянето на офертите на кандидатите. Двама участници бяха подали своите ценови предложения за ремонта и обновяването на сградата. В последния момент един от кандидатите – сдружение от Пловдив, отпадна от надпреварата заради „пороци в техническото предложение“, уточни председателят на комисията, разгледала офертите  - Марио Милов. 

Това остави в битката за ремонта само врачанската фирма „Инекс Трейд“ ЕООД. Тя е дала ценово предложение за планираните дейности в размер на 3 192 000 лв. без ДДС.

Проектът предвижда ремонт освен на сградата на Община Враца и на концертната зала, които са построени преди 61 години. Предстои реконструкция на покривните скатове, подмяна на дървената дограма, подови настилки и ремонт на санитарните възли. Сградите ще бъдат приспособени и за хора с увреждания. Ще бъде подобрена и акустиката на концертната зала. От комисията, разгледала подадените ценови оферти, съобщиха, че предстои допълнително разглеждане на документите на врачанската фирма.