Събития

ВИДЕО и СНИМКИ Водеща фирма откри обект във Враца

  22.08.2017 17:02             
ВИДЕО и СНИМКИ Водеща фирма откри обект във Враца

Водещата турска фирма за производство на автомобилни бои и лакове „Синташ“ откри във Враца първия си търговски обект в България. Церемонията, на която присъстваха генералният директор Четин Чалъшкан и техническия консултант Ясин Ялмъз, беше тази вечер. Гостите бяха посрещнати от своя изключителен представител в България – Здравко Петров. Фирмата му „Топауто 72“ ЕООД ще е вносител на продуктите на „Синташ“ за страната.

Турската фирма е основана през 1980 г. като производител на бои и лакове. През 1995 г. компанията вече е утвърдена марка в областта на автомобилната и химическа промишленост.

Днес „Синташ“ е един от лидерите в автомобилната индустрия за производство на бои и лакове. Неин доставчик за производството е доказан производител като BASF. Партньор на „Синташ“ е най-големият световен производител на автобои и лакове – Американската химическа компания „Valspar“.

Единственият в България търговски обект на турската фирма се намира във Враца – на ул. „Река Лева“ №5 /срещу магазин „Косер“/. В него може да се намери пълната гама автобои и лакове на „Синташ“.