Лайфстайл

/Обновена/ Ивана показа новия си и той не е кой да е?!

  17.08.2017 07:39             
/Обновена/ Ивана показа новия си и той не е кой да е?!

Самоличността на мистериозното гадже на фолк певицата Ивана най-после е разкрита. Оказва се, че пайнерката наистина има връзка с млад градоначалник. Става въпрос за зам.-кмета на район „Западен“ в Пловдив - Георги Попов. Той е едва на 37 години и въпреки че Ивана гони 50-те, двамата силно се обичат, пише „Галерия“. Излезе дори и тяхна снимка от заведение в Несебър, където празнуват рожден ден с приятели. Това е първото фото на Ивана с гаджето й, което излиза в медиите. За гореща връзка на пайнерката с пловдивски кмет се говори отдавна. Името му досега беше загадка, тъй като двамата ревниво пазеха връзката си. Заради политическия му статут, Ивана отказваше да коментира кой е мъжът до нея. Факт е обаче, че любовта й с Георги Попов й се отразява доста добре. Откакто е с него, изпълнителката на „Като на 17“ рязко свали килограми и сякаш се подмлади. Близки до пловдивския заместник-кмет също забелязват коренна промяна у него. Попов от години бил луд фен на Ивана и песните й. Когато се запознават, фолк певицата не приела насериозно свалката му, но в последствие отношенията им се задълбочили. Близки до пайнерката разкриват, че дори наскоро Георги, който е разведен, й предложил да заживеят заедно. Припомняме, че Ивана има 22-годишна дъщеря от бившия си мъж Валентин, с когото са в лоши отношения. Екс съпругът се бе заканил да съди певицата за попечителство, тъй като не му разрешавала да вижда момичето.

По-късно пловдивското онлайн издание на в. „Марица” разби на пух и прах новината на в. „Галерия”, че хитовата изпълнителка на „Пайнер” Ивана има връзка със зам.-кмета на район „Западен“ в Пловдив Георги Попов. Сайтът отбелязва как информацията, че от дълго време двамата имат гореща връзка, се разпространява като вирус в интернет пространството. Дори има и „сензационна първа снимка” на влюбената двойка от заведение в Несебър, където празнуват рожден ден с приятели. Очевидно обаче въпросните журналисти никога не са стъпвали под тепетата и не са виждали зам.-кмета на „Западен“ Георги Попов. Иначе щяха да знаят, че на снимката не е той, а съпругът на Стояна - бузукарката на Ивана. „С Ивана се познаваме от години и сме много близки приятели. Много често могат да ни видят на една маса заедно. Фен съм на нейната музика. Отношенията ни обаче никога не са били интимни”, посочи пред Марица.бг зам.-кметът Георги Попов.

Иначе щяха да знаят, че на снимката не е той, а съпругът на Стояна - бузукарката на Ивана.

„С Ивана се познаваме от години и сме много близки приятели. Много често могат да ни видят на една маса заедно. Фен съм на нейната музика. Отношенията ни обаче никога не са били интимни”, посочи пред Марица.бг зам.-кметът Георги Попов.

Blitz.bg