Свят

Разочарована невеста се оплака от любимия си, купил й пръстен само.... с един малък брилянт

  17.08.2017 07:21             
Разочарована невеста се оплака от любимия си, купил й пръстен само.... с един малък брилянт

Потребителка на портала MumsNet се оплака от своя жених, който й купил годежен пръстен за $1,7 хил. Според думите на жената, нейният мъж получава шестцифрена заплата и е недопустимо да икономисва при закупуването на толкова важна вещ.

"Моят мъж ми направи предложение за брак и избра пръстен с един малък брилянт и то от бяло злато. От една страна аз бях много щастлива, но от друга - защо го е купил толкова евтин? Обикновено той е щедър, а сега не мога да го гледам в очите", пише недоволната жена.

"По принцип, в представите си аз смятах, че ще изберем пръстена заедно, все пак ще го нося всеки ден и трябва да ми харесва. Мисля, че колегите му са го посъветвали да купи такъв евтин пръстен, за да ме провери", пише още тя.

Впрочем, недоволството на девойката не било възприето положително от никого в мрежата. Много от потребителите се нахвърлили върху нея с упреци, обвинявайки я в корист. Някои щастливи съпруги публикуваха пък снимки с пръстените им, закупени за например $40.

"Бракът — това е много повече, отколкото един пръстен, от него не зависи бъдещият съвместен живот", пише един от потребителите в Mavis Flump.

Превод и редакция: БЛИЦ

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/mrezhata-e-v-potres-razocharovana-nevesta-se-oplaka-ot-lyubimiya-si-kupil-y-prsten-samo-s-edin-malk-brilyant_news536996.html