Крими

Специализирани операции белязаха денонощието

  16.08.2017 12:37             
Специализирани операции белязаха денонощието

На 15 август на територията на Роман е проведено специализирана полицейска операция с цел предотвратяване, пресичане и разкриване на правонарушения, установяване и задържане на извършители на противоправни деяния, оказване въздействие върху поведението на водачите на МПС. Проверени са 5 МПС и 34 лица. Констатирано  е едно нарушение на Закона за акцизите и данъчните складове/ ЗАДС/, съставени са 2 протокола по чл.65 от ЗМВР.

За времето от 09.00 ч. на 15 август до 06.00 ч. днес на  територията на РУ-Оряхово е проведена специализирана операция за  противодействие на битовата престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред и контрол на пътното движение. Проверени са 13 автомобила и 29 лица. Констатирани са 5  нарушения.

За времето от 07.00 ч. на вчера до до 07.00 ч. днес по главен път Е-79 е проведена специализирана операция с цел превантивна дейност, намаляване на пътния травматизъм, противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и безопасността на движението, както  и повишаване чувството за сигурност на гражданите. Установени са 7 нарушения, които са санкционирани по ЗДвП.