Спорт

В борбата между Първа Атомна и Бдин късметът споходи гостите

  13.08.2017 20:40             
В борбата между Първа Атомна и Бдин късметът споходи гостите

Бдин взе 3 т. на старта на Северозападната Трета лига. Видинчани измъкнаха успеха в Козлодуй срещу Първа Атомна. Единственото попадение в мача реализира Янек Кирилов в 86-та мин. Преди това той пропиля 2 възможности да се разпише. Шанс пред гола нямаше и Денис Гърлов, който не съумя да накаже бившия си отбор.

„Като цяло нямаше много футбол, но да не забравяме, че това е първа среща. Надмощието ни можеше да има и друго цифрово изражение, ако не бяха пропуските”, каза председателят на Управителния съвет на Бдин Павел Петров.

„Не се получи качествен мач. Повече бяха борбата и блъскането, а по-малко - футболните достойнства. Имахме едно 100-процентово положение при 0:0. Ако бяхме вкарали, резултатът най-вероятно щеше да бъде друг. Гостите се възползваха от една ситуация в края на мача, при която имаше игра с ръка, но съдията така е преценил. Съжалявам, че младите момчета в моя състав не успяха да стигнат до резултат, който да отговаря на тяхното старание в тренировките. Надявам се бързо да се вдигнем и в следващите двубои да покажем по-добра игра”, заяви старши треньорът на Първа Атомна Николай Нинов.