Спорт

Сашо Ангелов: Трябваше да се борим най-вече с жегата

  05.08.2017 21:37             
Сашо Ангелов: Трябваше да се борим най-вече с жегата

Старши треньорът на Ботев /Вр/ Сашо Ангелов заяви след мача с Нефтохимик, че основната причина възпитаниците му да не покажат агресията, която той желае да вижда, е била жегата.

„Представихме се добре на фона на тези 38-39 градуса. Не искам да обиждам противника, но той е непретенциозен. Влязохме добре в мача и бяхме по-силни през първото полувреме. Доволен съм от хората, които играха в офанзивен план. Не искам да мисля отсега за следващата среща, която е чак на 12 август. Нека първо си съберем главите”, каза Ангелов.

Публиката във Враца изпрати с аплодисменти футболистите от Бургас след края на двубоя. Това не се случва често и наставникът им Николай Кръстев го прие за добър знак.

„Резултатът е малко повече в наш ущърб от показаното на терена. Заслужавахме да вкараме гол, а може би и два. Ботев се възползва максимално от нашите грешки и ни наказа. Домакините са много класен отбор и смятам, че тази година ще са основен фаворит за влизане в елита. Започнахме трудно. Натискът в началото ни затрудни доста. Ние знаем, че ще грешим, защото нямаме опитни футболисти. Проблемът е, че създаваме положения, а не ги реализираме. Целите ни в първенството не са високи. Започнахме във Втора лига с ясното съзнание, че резервираме мястото си за Трета лига. Опитваме се да дадем път на млади футболисти. Това го оцени публиката във Враца, която с аплодисментите си в края ни показа, че правим най-правилното. А пък оценката на хората е най-важната, нали футболът е за тези по трибуните”.