Лайфстайл

Харесайте си черупка и вижте какво ще ви разкрие тя

  05.08.2017 09:07             
Харесайте си черупка и вижте какво ще ви разкрие тя

Можем да разберем много за характера на човек само по решенията, които прави и шегите, на които се смее. Негови важни черти се разкриват и когато покаже разбирането си за мода или сподели кое му е любимото ястие. Но, разбира се, има и много други лесни и забавни начини да се отгатне нечия индивидуалност. Това например може да се случи с нашия бърз тест. За да го направите, трябва само да си харесате една от трите черупки на картинката. Всяка една от тях отговаря на определена човешка индивидуалност. Изберете си мидичка или друга от обвивките и проверете в галерията по-горе какво разкрива тя за вас. Дайте възможност на специален за вас човек също да си избере и го разгадайте за секунди.

Черупка 1

Ако сте се спрели на тази картинка, то вие вероятно сте имали тежък живот и сте преминали през сложни изпитания. Но те не са сломили духа ви, а са ви направили още по-силен и целенасочен човек. Въпреки че в момента в очите на другите вие изглеждате безстрашни и непоколебими, дълбоко в себе си сте нежни, обичливи и деликатни.

Черупка 2

Вие сте от хората, които обичат баланса в живота и добрата организация. Вярвате твърдо в максимата Успехът обича подготвените. Притеснявате се да импровизирате и винаги имате по няколко резервни плана, в случай че нещо се обърка. Това ви помага да постигате желаните от вас успехи почти винаги, но и ви напряга понякога, защото ви пречи да се отпуснете и просто да се наслаждавате на приятните моменти.

Черупка 3

Вие сте срамежлива и деликатна персона с творчески заложби. Криете огромен потенциал в себе си, но ви е срам да го покажете, понеже се страхувате, че околните ще ви се присмеят и наранят. В любовта и дружбата трудно се доверявате и почти не допускате хора до себе си. Но когато някой успее да спечели доверието ви, може да се радва на безусловната ви подкрепа за всичко.

Източник: съновник.бг