Свят

30-годишна осъди съпруга си на 9 г. зад решетките след като видя шокиращо видео в телефона му

  04.08.2017 08:18             
30-годишна осъди съпруга си на 9 г. зад решетките след като видя шокиращо видео в телефона му

30-годишна жителка на английския град Нюкасъл била потресена като видяла случайно видеозапис в телефона на съпруга си, в който той я изнасилва няколко пъти, докато тя спяла. Жената незабавно се свързала с полицията и впоследствие мъжът й си признал вината, съобщава The Sun. В момента, когато жената открила шокиращото видео, двамата били вече 10 години заедно и имали деца. Тя казва, че вероятно мъжът й преднамерено я е приспивал, за да прави секс с нея.

"През март 2017 г. открих, че съпругът ми е извършвал сексуално насилие над мен. От този ден нататък моят живот и животът на нашите деца се измени напълно и аз не можах да се примиря с това", споделя жертвата. Мъжът се признал за виновен и заявил, че неговата съпруга не се съгласявала на предложението му да правят секс и да го записват с камерата. Преди това той не е бил подсъдим, приятелите и колегите му на работното му място имали много добри впечатления от него, но съдът го осъдил на 9 години лишаване от свобода.

"Вие сте го направили заради собственото си сексуално удовлетворение и сте се отнасяли към жена си като към обект на своите фантазии, без да обръщате внимание на нейните желания и потребности”, заявил съдията по делото.

Превод и редакция: БЛИЦ