Свят

Моделка се оплаква, че гърдите ѝ са твърде големи и много я боли (СНИМКИ/ВИДЕО)

  02.08.2017 20:34             
Моделка се оплаква, че гърдите ѝ са твърде големи и много я боли (СНИМКИ/ВИДЕО)

Тя има деколте, за което повечето жени биха дори и убили човек, но моделката от Инстаграм се жалва, че гърдите ѝ са твърде големи и не са никакъв талант, а проклятие. 26-годишната Линдзи Пелас, известна с пикантните си постове, в които тя развява пищната си естествена гръд, разкри, че обмисля сериозно да си намали гръдната обиколка, която я е направила световно известна. Моделката на Playboy от Луизиана, която има 6.7 милиона последователи в социалните мрежи, казва, че „трябва да се усмихва въпреки болката” по време на фотосесиите на прелестните ѝ гърди, които тежат главозамайващите пет килограма, защото те ѝ причиняват огромни болки в гърба.

„Налага се да съм с най-невинното си и сладко личице, но мен ме боли. Ха. Лудост е това, че хората те гледат с различни очи, когато си надарена отпред. Също е лудост как ме боли гърбът в ммента. Работя с около пет килограма на гърдите си, това се отразява много зле на гърба ми”, призна моделката.


ВИДЕО в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/za-damite/zhenski-nevoli-modelka-se-oplakva-che-grdite-sa-tvrde-golemi-i-mnogo-ya-boli-snimkivideo_news533562.html