Събития

Такси от тренировка отиват за лечението на 4-годишния Криси

  02.08.2017 15:47             
Такси от тренировка отиват за лечението на 4-годишния Криси

Благотворителна тренировка събира средства за 4-годишния Кристиян Красимиров от Лом, който се нуждае спешно от лечение в чужбина. Момчето има Сарком на Юинг (злокачествен рак) и води тежка битка с коварната болест. Всеки, който желае, може да помогне на малкия Криси, като се включи в тренировка на най-новия спорт във Враца със сертифициран от Suples Training Systems треньор Христиан Богданов.

Благотворителната кауза ще се проведе на 12 август от 18 ч. в спортната зала на строителния техникум в града.

„Можем да Ви предложим чувство на удовлетвореност за спасен детски живот, безграничната благодарност и признателност на близките на Криси и знанието, че всеки път, когато това детенце се усмихва в бъдеще е именно защото Вие, всеки един от Вас, сте му помогнали да живее! Нищо материално, но дано оценявате колко скъпо всъщност е това.... Мая Ангелоу е казала, че всичко във Вселената има ритъм и всичко танцува...Вярвам, че като хора, а може би и родители, разбирате, че танцът на Криси не трябва да е толкова кратък. Способни сте! Защото на цената на една кутия цигари можете да спасите живот! Елате на тренировка, погрижете се за себе си и помогнете на Криси да живее“, призовават организаторите и уверяват, че 100 % от таксите за тренировката ще бъдат дарени за лечението на Криси в Германия.

Средства се набират и на следната дарителска сметка:

 IBAN - BG78UBBS80021059465640 в лева.

BIC - UBBS BGSF
Титуляр: Кристиян Георгиев Красимиров.
Kristiyan Georgiev Krasimirov
Банка : ОББ (Обединена българска банка)
*Превод чрез PayPal: [email protected]

или чрез този сайт: http://qki.bg/offer.php?offer_id=1675

С този бутон можете да направите дарение чрез заплащане в брой на каса на Изипей, чрез профил на ЕPAY от микросметка или с карта, а за да платите на каса на Изипей и таксата да не бъде събрана заявете ваучер.

За хората от чужбина има създадена страничка за Криско в международен сайт ,чрез която също може да помагате финансово каузата :
https://www.gofundme.com/help-little-hero-survivehelft-kind

Това е Благотворителния базар в полза на Криско, в който можете да се включите :
https://www.facebook.com/groups/1726783387622826/?fref=nf