Лайфстайл

Каква сила носиш според зодията?

  31.07.2017 21:26             
Каква сила носиш според зодията?

Дори Шекспир и Дюма казват, че силата на жената е в нейната слабост. Дали това е вярно? За всички жени ли може да се прилага тази фраза? Оказва се, че силата на жената зависи от месеца на нейното раждане, пише diana.bg.

Овен: Силата на Овен е в неговата целеустременост. Овен преди всичко вижда целта пред себе си. Пречки? Нищо, ще ги преодолеем! Дори ако по пътя издигнат много висока стена, рано или късно тя ще я пробие. Или ще я взриви. Тя знае, че може да заобиколи стената, но нима Овен ще прави компромиси? Това е за страхливците!

Телец: Силата на момичетата Телец е във фантазията им. Всички погрешно смятат, че тя е земен човек, лишен от въображение и стоящ здраво на краката си. Това е заблуда. В действителност мис Телец е умна и силна, с малките проблеми тя се справя на раз – два. Ако, обаче, по пътя и се появят сериозни пречки, тя се скрива във вътрешния си свят, който не показва на всеки. Там тя черпи енергия и се връща. Проблемът през това време вече се е решил сам.

Близнаци: Силата на Близнаците е в способността им да общуват. Това момиче е майстор в създаването на социални връзки. Тя умело манипулира хората, като кукловод. Но Близнаците притежават и една по-велика сила – думите. Тя е в състояние да омагьоса някой само с думи до смърт. Имайте предвид, че печатното слово също влиза в тази магия. Така че преди да отворите писмо от Близнаците, по-добре се прекръстете. Може и да помогне.

Рак: Силата на Рака е в съпричастността. Не случайно момичето-Рак се крие от света в черупката си! В ежедневието това качество не е много удобно, но в случай на глобални катаклизми – перфектно. Затова дамата- Рак не може да бъде победена.

Лъв: Силата на Лъвиците е в тяхното безстрашие. Те не знаят какво е страх, така че винаги са първи: първи умници ( няма значение, че около тях има много други умни), първи красавици (и е без значение как изглеждат) и въобще те са кралици! Ето защо, докато всички стоят и се страхуват, идва Лъвицата и заема първото място.

Дева: Силата на Девата е в логиката и интелигентността. Девата старателно разлага на атоми всяка ситуация и проблем, внимателно преценява, проучва и събира обратно – сега знае точно какво да направи с всичко това. И тя никога не греши. Запомнете.

Везни: Силата на Везни е в нейния чар и лекота. Тя винаги е прекрасна, дори ако е адвокат със зъби на акула, най-суровият в света счетоводител или главен учител – тя винаги си остава момиче. Мила, очарователна, невероятно харизматична и много светла. До нея и най- незабележимия мъж се чувства като герой, всяка уморена жена – млада принцеса, а всеки хулиган – сладък ангел. Защото никой не иска да огорчи тази фея!

Скорпион: Силата на Скорпиона е в естествената му привлекателност. А младата дама Скорпион не прави никакви усилия, за да привлече към себе си никого, тя е като магнит. Това се случва от само себе си. Страшна магия! За щастие, младата дама-Скорпион се интересува само от избрани, до по-голямата част от жертвите си тя никога не слиза, и те по някакъв начин постепенно сами се падат, чудейки се: какво беше това?

Стрелец: Силата на Стрелеца е в неговата твърдост и оптимизъм. Тя е като котка с девет живота. Всички наоколо ще бъдат отнесени от цунами, а младата дама Стрелец ще устои. В силата на Стрелеца можете да се скриете от всички злини на живота, като в непревземаема крепост. Само че първо трябва да я завоювате, но това е друга история.

Козирог: Силата на Козирога е в неговата трудоспособност. Конете от работа не просто умират трагично, а дори се превръщат в изкопаеми. Но момичето Козирог ще продължи да работи, без да дава и най-малкия признак на умора. Някои се опитват да съжаляват “бедните” Козирози, без да разбират същината: младата дама Козирог е вечен двигател, тя черпи енергията си от действия. Това означава, че принципът “Прави това, което трябва, да става каквото ще” винаги работи за нея.

Водолей: Силата на Водолея е в нестандартното мислене. За много хора това изглежда странно и дори безумно, а някои дори вярват, че младата дама Водолей не може да се адаптира към нормален живот, лети в облаците. Това обаче се оказва погрешно! Когато всеки изпада в паника и тича наоколо с викове “Всичко е загубено!” тя бързо намира изход. И даже няколко. И ще ви подскаже кой е най-добрия. Защото само тя може да минава през стените на стереотипите и глупавите правила.

Риби: Силата на Рибите е в тяхната интуиция. Дамата – Риби усеща света като вода. Тя забелязва и най-малките промени, които никой друг не вижда. Но вълшебните кълба Рибите не обичат, излишните хора ги напрягат. Но своите близки Рибите ще предпазят от опасностите, много преди самите опасности да са се проявили.