Лайфстайл

8 извратени факта за секс куклите (18+)

  28.07.2017 21:53             
8 извратени факта за секс куклите (18+)

Оказва се, че играчките за възрастни не се произвеждат единствено, за да удовлетворяват перверзните желания на собствениците си. Има доста интересни подробности, които може би искаш да научиш, а може би не... Ако любопитството ти надделее, чети нататък.

1. Мъж от Мичиган е женен за секс куклата си. Разбира се, мъжът с прякор Дейвкат не е сключил законен брак със своята „любима“, но той я възприема като своя съпруга. Той притежава още две кукли, които нарича свои „компаньонки“. И двете имат собствени акаунти в Twitter!

2. Японците понякога наричат секс куклите „холандски съпруги“. Причината е разбираема – някои от първите секс кукли били създадени от холандски моряци, които плавали в открито море месеци наред и се нуждаели от малко... помощ. Те стигнали до идеята да правят кукли от парцали, наричани от французите „dame de voyage“, а от испанците „dama de viaje“ (в груб превод „дама за път“). По-късно холандците започнали да правят куклите от кожа и да ги продават на японците, а те на свой ред да ги наричат „холандски съпруги“.

3. Барби е базирана на секс играчка. През 1950 година в Германия пускат в продажба куклата Bild Lilli, малка по размер играчка за възрастни мъже, чийто образ е бил вдъхновен от привлекателна германска актриса. Тя не е имала, хм, дупки, но е изглеждала много еротично. Според легендите, образът на Барби е базиран на този на куклата Лили, което ни кара да ах-нем от изненада (и да си изхвърлим детските кукли веднага).

4. Секс куклите са ужасно тежки. Синтетичните секс кукли стигат тегло до 52 кг. и тежат минимално 34 кг. Колкото и много да изглежда теглото, то все пак допринася за реализма на „играчките“.

5. Не е създадена секс кукла, която да може да прави орална любов на жени. Това вече е срамота!

6. Компанията RealDoll Company произвежда мъжки секс играчки. Малка справедливост след твърдението от точка 5! Въпреки това, не са много жените, които са заинтересувани от подобна покупка. Според сведенията на компанията, мъжките кукли съставляват само 10% от оборота.

7. Хората, които са супер фенове на секс куклите се наричат iDollators. Съществува стабилна група мъже, които буквално идеализират секс куклите си, смятайки ги за свои реални партньорки в живота. Дейвкат, онзи мъж от Мичиган, женен за куклата си обяснява, че т.нар. iDollators третират куклите си като богини. „Куклите не притежават неприятните качества на човешките тела – кръв и жива плът. Синтетичните жени никога няма да те излъжат, критикуват, изневеряват или да не се съгласяват с теб“, заключва Дейвкат.

8. Скандалният радиоводещ Хауърд Стърн до голяма степен е виновен за популярността на секс куклите в наши дни. През 90-те години на миналия век той поръчва секс кукла и прави секс с нея по време на живо предаване. Куклата е била закупена от компанията RealDoll, която затвърждава позициите си на най-голям производител на секс кукли след това, а към момента продава по около 300 артикула годишно (с начална цена от 5500 долара всеки).

Blitz.bg