Лайфстайл

Злите сили и негативната енергия бягат от това! Защитете себе си с тези ТРИ магически ритуала

  27.07.2017 20:39             
Злите сили и негативната енергия бягат от това! Защитете себе си с тези ТРИ магически ритуала

Ако попитате стари лечители, баячи и дори ясновидци за магичните свойства на солта, вероятно всички ще ви отговорят, че това на пръв поглед просто кристално вещество всъщност е мощен защитник срещу зли сили. А освен, че невидимо „абсорбира“ негативна енергия около нас, солта има способността да лекува тялото и да възстановява изгубените сили. Не вярвате? Ето няколко лесни техники, които да изпробвате. Защото злото дебне отвсякъде!

Злите хора не понасят солта. И вероятно ненапразно предците ни, тръгвайки на път, носели със себе си торбичка сол като талисман (против уроки). Те също така вярвали, че ако хвърлиш щипка сол през лявото си рамо, това ще прогонва неуспехи и провали.

Ето защо, преди важната среща или сключване на сделка, търговците винаги правели този ритуал.

В Русия пък, на масата слагали отворена солница срещу отрицателната енергия.

Солта е също и голям лечител – тя прогонва лошите сънища и безсъние.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион, Риби, Близнаци, Везни или Водолей, разтворете три щипки сол във вода, оставете течността през нощта до главата си и до краката на пода. А ако сте родени под знака на Овен, Телец, Лъв, Дева, Стрелец или Козирог трябва само да сложите до главата и краката си (на пода) две чаши със суха сол. На сутринта изхвърлете солта или солената вода трябва в тоалетната. Правете тази процедура три последователни нощи и сънят ви ще бъде блажен и дълбок. Вижте и следващите 3 „магически“ ритуала със сол и още днес прогонете негативната енергия от живота и дома си.

1. Душ със сол

Водата и солта ще пречистят и организма, и душата ви. Много добре действа да вземате душ със сол след тежък работен ден или когато чувствате вътрешно напрежение, след кавги и общуване с неприятни за вас хора. Разтрийте тялото си със сол като се опитате да покриете всеки сантиметър от него, с изключение на косата. За да не чувствате дискомфорт, не търкайте солта твърде силно, а с леки и внимателни движения. След това застанете под душа и изплакнете солта. Докато сте под течащата струя, мислено се обърнете към водата с молба да измие от вас всички лоши неща.

2. Торбички със сол за пречистване на дома

За защита и пречистване на къщата от негативна енергия можете да ушиете торбички от естествена материя, които да напълните със сол и да закачите по ъглите на апартамента. Това е особено препоръчително, ако често идват непознати или между обитателите възникват скандали и кавги. След известно време, когато солта попие определеното количество негативната енергия, торбичките ще потъмнеят и ще трябва да ги замените с нови.

3. Измитане на негативната енергия със сол

За да прочистите пространството на жилището си не само физически, но и на енергийно равнище, ден – два преди определения за основно почистване ден от седмицата можете да слагате по една щипка сол във всеки ъгъл на апартамента и след това да я изметете (прахосмукирате) заедно с останалите нечистотии.

Както виждате, за защита със сол срещу зли сили и негативна енергия далеч не се нуждаете от вещерски способности. Затова грабвайте пакета и действайте. Подарете на душата и тялото си повече позитивно пространство