Спорт

Вангел Вангелов свири мача на Ботев, Гаджалов е с наряд за двубоя на Монтана

  20.07.2017 11:31             
Вангел Вангелов свири мача на Ботев, Гаджалов е с наряд за двубоя на Монтана

Вангел Вангелов от София ще ръководи първия мач на Ботев /Вр/ през новия сезон във Втора професионална футболна лига. В събота от 18.30 ч. врачани приемат новака Марица /Пловдив/. На главния съдия ще помагат Георги Георгиев и Петър Митрев. За четвърти рефер е определен Мартин Стоименов, а Милко Николов ще наблюдава действията на бригадата.

На 22 юли от 18.30 ч. пък Монтана гостува на Оборище /Панагюрище/. Бригадата за срещата е от Пловдив. На Неделчо Гаджалов /на втората снимка в средата/ асистенти ще са Николай Чакъров и Георги Стамболджиев. Функциите на четвърти съдия са възложени на Цанко Миндалов. За наблюдател е назначен Георги Влъчков.

Николай Малджански от Монтана е с наряд за четвърти арбитър на мача в Ловеч между Литекс и Струмска слава, който е в събота от 20 ч. Бригадата за него е в състав: Петър Костадинов, Димо Вълчев и Христо Хаджийски. Сред длъжностните лица е и наблюдателят Йордан Дурчев.
Останалите двубои от кръга са: Царско село – Несебър, Ботев /Гълъбово/ - Нефтохимик, Созопол - Черноморец /Балчик/, Лудогорец II - Локомотив /София/ и Локомотив /Горна Оряховица/ - Поморие.