Крими

В жестокия челен удар на обхода край Враца участвали шофьори от с. Косталево и от Мездра

  20.07.2017 09:40             
В жестокия челен удар на обхода край Враца участвали шофьори от с. Косталево и от Мездра

От полицията във Враца дадоха подробности за вчерашната катастрофа на обходния път край града, при която „Мицубиши Галант“  се заби челно в камион . Уточнява се, че по случая е образувано досъдебно производство, но не и причината японското возило да навлезе в насрещната лента.

Зад волана на леката кола бил 40-годишния Л.Т. от врачанското с. Косталево, който както вече ви съобщихме, е тежко ранен и е настанен след удара в реанимацията на врачанската болница с опасност за живота. Ранена е пътуващата в колата Й.Д. , на 28 години от София, която също е приетна в болницата, но  без опасност за живота. Пострадали са и две деца на 7 г. и 2 г., които са настанени в болницата във Враца без опасност за живота.

Шофьор на натовария със строителни материали камион МАН пък бил 58-годишния Ц.Н. от Мездра. Пробата му за алкохол е отрицателна, рапортуваха от полицията. Водачът на смачканата до неузнаваемост японска кола  не е изпробван с техническо средство поради физическа невъзможност,  но му била взета му е кръвна проба за лабораторен анализ.