Събития

Гледаме фентъзи хит с Риана

  19.07.2017 14:45             
Гледаме фентъзи хит с Риана

Най-новата фантастика на Люк Бесон „Валериан и градът на хилядите планети” се завърта предпремиерно на 3D в кино „Метропол“ във Враца, съобщиха от институцията. Бъдете един от първите, които ще се насладят на най-скъпия европейски филм, правен досега и не пропускайте ексклузивната прожекция в киното във Враца - само на 20 юли от 21 ч.

Люк Бесон е в най-добрата си форма, като сценарист и режисьор, а лентата е с бюджет над 200 млн. евро. Сред звездите във фантастиката са моделът Кара Делевин, актьорът Дейн Дехаан и певицата Риана, която ще видим като мистериозно-съблазнителна танцьорка, която се показва в стила на Лайза Минели от вечната класика "Кабаре".

Хитовият филмов спектакъл на легендарния режисьор на “Леон”, “Никита”, “Петият елемент” и “Люси”, е създаден по новаторските серии от комикси, вдъхновявали цяло поколение художници, сценаристи и режисьори.

Действието се развива през XXVIII в., а Валериан и Лорелин са екип специални агенти, които се грижат за реда в човешките територии. Те поемат на мисия до невероятния космически град Алфа, за да се борят с тъмна мистерия, която заплашва мирното съществуване на Града на хилядите планети.

Ще успеят ли Валериан и Лорелин да идентифицират заплахата и да защитят Алфа и бъдещето на Вселената - вижте сами в кино „Метропол“. Очаква се дългоочакваната лента “Валериан и градът на хилядите планети” да се превърне в един от големите летни хитове, така че побързайте да го гледате първи.