Свят

Мъж 20 години се представя за починалата си сестра заради майка си /ВИДЕО/

  19.07.2017 07:24             
Мъж 20 години се представя за починалата си сестра заради майка си /ВИДЕО/

В Китай се възхищават на мъжа, който е бил принуден да се представя за починалата си сестра заради любовта си към душевноболната си майка. Жителят на окръга Гуйлин в Гуанси-Чжуанския автономен район се грижил години наред за престарялата си майка, преобличайки се в традиционна китайска рокля. Той започнал да носи женските дрехи преди около 20 години. Роклята мъжът облякъл, когато забелязал у майка си признаци на психическо разстройство на фона на стреса, породен от загубата на дъщеря ѝ. По думите му, веднага щом той се появил пред нея в роклята, жената мигновено повярвала, че дъщеря й се е „върнала”.

„Тя беше толкова щастлива, че аз продължих да се представям за сестра си”, разказва китаецът. Мъжът, който почти останал без мъжки дрехи, казва още, че въобще не обръща внимание на насмешките на околните, защото той постъпва така в името на своята майка, пише Би Би Си.

ВИДЕО в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/lyubopitno/kitaets-20-godini-se-predstavya-za-pochinalata-si-sestra-zaradi-mayka-si-video_news530147.html